2777
2789

ترجمه ش این میشه

نمونه ماکروسکوپی دریافتی در فرمتین شامل 2 قطعه استوانه‌ای با رنگ کرمی و قوام قوام به طول 2/0 و 7/0 و قطر 0/2 سانتی‌متر است.  هیپرپلازی خفیف میلوئید، بلوغ طبیعی با مگاکاریوسیت های طبیعی (5-7 / HPF) بدون پلاسماسل اضافی یا بلاست اضافی تشخیص: DX بیوپسی مغز استخوان فعال مغز سلولی درصد سلولی: 70-75.  بدون بلاست اضافی، پلاسماسل اضافی یا توقف بلوغ هیپرپلازی خفیف لایناژ میلوئید (مگاکاریوسیت های طبیعی (5-7 / HPF-

دومی هم

ماکروسکوپی 5 اسلایدهای بدون رنگ BMA دریافت می شود.  شرح نمونه میکروسکوپ آسپیراسیون مغز استخوان اسلایدهای آسپیراسیون مغز استخوان مغز استخوان نرموسلولار را با نسبت M: E 8/1 و بلوغ کامل در سری های میلوئیدی و اریتروئیدی نشان می دهند.  هیچ سلول غیر معمولی در اسلایدها وجود ندارد.  بلاست ها کمتر از 1% و پلاسماسل ها 2% از کل سلول های هسته دار هستند.  تشخیص BMA: پاتولوژیست فعال مغز استخوان دکتر محمد هادی صادقیان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومی هم ماکروسکوپی 5 اسلایدهای بدون رنگ BMA دریافت می شود.  شرح نمونه میکروسکوپ آسپیراسیون مغز ...

عزیزم میدونی چیز خاصی  داره یا نه  اصطلاحات پزشکی داره متوجه نشدم 

عزیزم میدونی چیز خاصی  داره یا نه  اصطلاحات پزشکی داره متوجه نشدم

من فقط متنو ترجمه کردم گلم چیز پزشکی زیادی نمیدونم ولی گفتن که از نظر سلولهای مغز استخوان بررسی شدن و هیچ مشکلی نیستش اما با پزشک خودشون هم درمیون بذارید تا خیالتون راحت بشه

من فقط متنو ترجمه کردم گلم چیز پزشکی زیادی نمیدونم ولی گفتن که از نظر سلولهای مغز استخوان بررسی شدن ...

مرسی عزیزم لطف کردی برای سلامتی بابام دعا کن ممنون

2790
2778
2791
2779
2792