2777
2789
عنوان

الان حسابمو وکالتی کردم خوب

257 بازدید | 31 پست

الان چه کار کنم باید برم کافی نت برای انتخاب خودرو یا ثبت نامی چیزی؟ یا دیگه نمیخواد کاری کنم؟ لطفا راهنماییم کنید

بلاخره همه چیز درست میشه

۱۰۰ریختی؟وکالتیم براسازمان صمت کردی?

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ثبت نام ۳خرداد

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزینه سازمان صمت نداشت اصلا فقط نوشته عرضه دور دوم ؟!😐 نگو اشتباه ریختم چیکار کنم

کاربر جدید نیستم مشکلات زندگی مو مجبور شدم با یه کاربری دیگه باهاتون درمیون بزارم وگرنه خیلی هاتون جزو دوستای عزیزمین .

والا رفتم بانک یه ادرس دادن گفتن اینجا خودت وکالتی کن کسی برام کاری نکرد خودم انجام دادم

بلاخره همه چیز درست میشه
گزینه سازمان صمت نداشت اصلا فقط نوشته عرضه دور دوم ؟!😐 نگو اشتباه ریختم چیکار کنم

درسته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

والا رفتم بانک یه ادرس دادن گفتن اینجا خودت وکالتی کن کسی برام کاری نکرد خودم انجام دادم

دگه صبرکن تا۳خرداد

اول وکالتی بعد ثبت نام.اگر رفته بودی کافی نت بهتر بود خودت انجام دادی؟

اینقدراسونه نیازنیست به کافی نت

من صدریختم و وکالتی هم کردم پیامک مسدودیش هم اومد درسته تا اینجا 

بله