2777
2789
عنوان

esrبالای صد در بچه یک ساله

500 بازدید | 18 پست

سلام

کسی هست که بوش ده روز تب کرده باشه وآزمایش داده باشه که نشون بده ای است آر بالا بوده نتیجه رو هم بهم بگید لطف میکنید

من دیگه دارم دیوونه میشم

خدا بعد از چند سال اون هم با آی وی این بچه رو بهم داده

از گریه دارم کور میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای اس ار بالا نشون میذه تو بدن یه التهابی هست میتونه از سرماخوردگی باشه انفولانزا یا عفونت ادراری و ...

از اول با خروسک شدید شروع شد بعد سینه اش عفونت کرد

الان هم هنوز خس خس می‌کنه ولی من تو گوگل چیزهای وحشتناکی خوندم

از اینکه می‌تونه خدایی نکرده علائم سرطان و...هم باشه

تورو خدا دعا کنید شنبه میخوام پیش یه دکتر دیگه ببرم دخترم رو

بگه چیز خاصی نیست 

فعلا تبش روهم کنترل کردم

خدا خیرتون بده

از اول با خروسک شدید شروع شد بعد سینه اش عفونت کرد الان هم هنوز خس خس می‌کنه ولی من تو گوگل چیزهای ...

نه بابا ازین خبرا نیس سرطان چیه

این ویروسها که اومدن علایمشون همینیه که گفتی دختر ۷ ساله ی من گرفته بود دو ماه سرفه کرد طفلک کلی دارو خورد الانم تندتند سرما میخوره کلا امسال همه بچه ها همین جوری ان

دکتر انتی بیوتیک نداده بهش؟

نه بابا ازین خبرا نیس سرطان چیه این ویروسها که اومدن علایمشون همینیه که گفتی دختر ۷ ساله ی من گرفته ...

دیشب که بهش تب بردادم تا حالا تب نکرد

اما بیقرار هست برای همین پروفن دادم گرفت خوابید

تو دوراهی گیر کردم که امروز ببرم بیمارستان کودکان بخوابونمش یا تا شنبه صبر کنم ببرمش پیش دکترمتخصص عفونت

دیشب که بهش تب بردادم تا حالا تب نکرد اما بیقرار هست برای همین پروفن دادم گرفت خوابید تو دوراهی گی ...

عزیزم زودتر ببری بیمارستان بهتره 

چون تستهای تکمیلی میگیرن تشخیص سریعتره تا بخوایی ببری پیش متخصص طول می‌کشه 

عزیزم زودتر ببری بیمارستان بهتره  چون تستهای تکمیلی میگیرن تشخیص سریعتره تا بخوایی ببری پیش مت ...

با شما موافقم اما میگم پنج شنبه و جمعه هست شاید دکترهای خوبی اونجا فعلا نباشن

از طرفی بیمارستان خوبی هست دخترم نه روز از بدو تولد چون ریش کامل نشده بود اونجا بستری بود که خدارو شکر خوب شد و دیگه مشکلی نداشت

پس تا ظهر میبرمش توکل بر خدا 

شما هم دعا کنید

انشاالله  چند ماهشه

امروز تولد یک سالگیش بود

دیشب برای تولد داشتم که کنسل کردم مهمونام گفتم بچه مریض هست میترسم بقیه مریض بشن خدایی نکرده

الان همبستری شد

دعا کنید عزیزم خداهمه ی مریض‌ها رو شفا بده