2777
2789

فقط باید محبت کنید تا جذبتون بشه 

بعدشم باید خودشون بخواد از رفیق بازیش دست بکشه 

اخه خانوما چرا همون اول ازدواجتون شرط نمیذارین برای رفیق بازیاااا

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفیق بهتر از مادرشوهره که همش میخواد از پسرش بکنه.. و از ما سو استفاده کنه. 

با رفیق ها دونگی خرج می‌کنند.... میرن جوج می‌زنند.. 

مادرشوهرم اینقدر از ما کشیده.. بدم میاد. عروسی که نداشتیم... چتونه... همش میگه بچه زاییدم وظیفشه!!! 

فقط باید محبت کنید تا جذبتون بشه  بعدشم باید خودشون بخواد از رفیق بازیش دست بکشه  اخه خا ...

این شرط ها را هنگام عقد می‌گذارند؟ 

می‌نویسند..؟ 

الان شروط ضمن عقد چقدر زیاد شده 

درآمد دفتر دارا میره بالا 😃

من هیچی ننوشتم. کاش منم یک چیزی می‌نوشتم 

سلام مردا هم مثل خانماشون برای تجدید روحیه نیازدارند با دوستان واقوام مراوده کنند یاگاهی ازشون کمک بخواند

همش سالها توخونه بمونند براشون سخته و غرغر میکنندو اذیت میشند یاباگوشی رفیق بازی میکنند

اگر ناباب نیستند و مثبت هستند چه اشکالی داره دوساعت بره پیششون ؟؟؟

سلام مردا هم مثل خانماشون برای تجدید روحیه نیازدارند با دوستان واقوام مراوده کنند یاگاهی ازشون ...

بله همه نیاز دارن به ارتباط با دوستای خوب ولی گاهی

نه هر شب هرشب .

کم کم از رندگی و کارشون میزنن بخاطر رفیق

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
بله همه نیاز دارن به ارتباط با دوستای خوب ولی گاهی نه هر شب هرشب . کم کم از رندگی و کارشون میزنن ب ...

بله مدیریت شده باشه خوبه گاهی بعضیا افراط میکنند که اون باعث کدورت  میشه

سلام مردا هم مثل خانماشون برای تجدید روحیه نیازدارند با دوستان واقوام مراوده کنند یاگاهی ازشون ...

آره خوبه. شوهرم میگه همکار ها میرن دماوند جوجه می‌زنند.. 

حالا ما با دوستامون بریم پارک بانوان چه اشکال داره.. 

ولی رفیق بازی خوب نیست. که همه سر یکی خراب شن. و فقط یکی خرج کنه. دود و دم هم بده. 

دوست مثبت خوبه. دوست های بد را باید حذف کرد. 

این شرط ها را هنگام عقد می‌گذارند؟  می‌نویسند..؟  الان شروط ضمن عقد چقدر زیاد شده  ...

والله من مکتوب نکردم ولی کلا همون اول گفتم که از رفیق و رفیق بازی متنفرم 

و این شد که دور دوستاشو خط زد همین 

منم درمقابل خواسته ای اون همینکارارو کردم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید