2821
2789
عنوان

پریود نمیشم

210 بازدید | 21 پست

سلام  من همیشه دو روز قبل پریودی لک تیره میدیدم بعد پریود میشدم چند روز پیش لک مایع دیدم ببخشید البته ولی الان دو روز گذشته نه دیگه خبری از لک شد نه پریودی یه بارم سر رابطه دیدم لک اومده ازم کمرنگ 

اقدام نداشتیم همیشه پیشگیری مون طبیعی بوده 6 ساله مشکلی ام پیش نیومده فقط سر بچم اقدام کردیم که گرفت ولی میگم امکان نداره باردار باشم راهنمایی کنید خواهشا نگرانم

خدایاشکرت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم ولی من تو دختریم نه کیست داشتم نه چیزی قبل و بعد پریودیم همیشه لک داشتم 

من همیشه دو روز قبل پریودم لک سیاه میبینم مداوم دو روز بعدش پریود میشم ولی اینکه این سری یه ذره لک دیدم روشن ولی پریود نشدم بعد از دو روز تعجب کردم

خدایاشکرت
من همیشه دو روز قبل پریودم لک سیاه میبینم مداوم دو روز بعدش پریود میشم ولی اینکه این سری یه ذره لک د ...

خودتو نترسون شاید یکم هورمونات بهم ریخته ...من از وقتی که شروع کردم به دمنوش خوردن دیگه لکه بینی ندارم پریودامم همیشه نا منظم بود الان بهتر شده

خودتو نترسون شاید یکم هورمونات بهم ریخته ...من از وقتی که شروع کردم به دمنوش خوردن دیگه لکه بینی ندا ...

چه دمنوشایی میخوری منم بخورم

خدایاشکرت
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792