2777
2789
عنوان

پول همه چیزه؟!

42 بازدید | 8 پست

امشب ی دختریو دیدم ک قبلا رل کسی بود ک عاشقشم 

ی دختر معمولی بامزه یکم تپلللل ولی خیلی پولدارننننن خیلی خودشم حقوق خونده وکیله 

اونوقت من چی! 

فقیر 

رشنه ای ک خوندم چیه! طراحی دوخت😅

واقعا حق داشته بره طرف اون 

من تنها چیزی ک دارم لوازم ارایشمه ههههه 

همش درحال مقایسه ی خودم با اونم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

نه مثلا من الان یه بیماری صعب العلاج دارم که هزاران میلیارد هم پول داشته باشم درمانی براش نیست خیل ...

ان شاءالله. خود خدا شفاعت کنه عزیزدلم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم اونقدری که مقایسه ها تو زندگی مهمه پول نیست.اگه طرف میلیونر هم بشه باز خودشو با میلیاردرها مقایسه میکنه🤦‍♀️

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
به نظرم اونقدری که مقایسه ها تو زندگی مهمه پول نیست.اگه طرف میلیونر هم بشه باز خودشو با میلیاردرها م ...

افسردگی گرفتم کلااااااااااا

افسردگی گرفتم کلااااااااااا

خب دلیلش همین مقایسه کردناست

ببین باور کن اگه بابت داشته هات عادت کنی به شکرگذاری خیلی حالت خوب میشه مثلا حتی بابت همون لوازم آرایشی هایی که میگی و به نظر خودت چیزی نیستن.داشته هاتو ببینی به مرور نداشته هات کمرنگ تر میشن.البته نمیگم تلاش نکن ولی با مقایسه و حسرت خوردن هیچ تغییر مثبتی نمیکنی

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
خب دلیلش همین مقایسه کردناست ببین باور کن اگه بابت داشته هات عادت کنی به شکرگذاری خیلی حالت خوب میش ...

مرسی 

مرسی 

😘