2777
2789
عنوان

دیر فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 37 پست
از دست تو بي جنبه 🤣🤣🤣

من مجردی هم بودم دست به دوست پسر نمیدادم کل هیجانات جنسی من از دست دادن شروع میشد جدی میگما حالا بیام بوس تازه داداشاشش خیلی خشگلترن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من مجردی هم بودم دست به دوست پسر نمیدادم کل هیجانات جنسی من از دست دادن شروع میشد جدی میگما حالا بیا ...

😂😂😂😂😂

عاشق نشی صلوات😂😂😂😂

طلوع می کند آن آفتاب پنهانی💚

وواواقعا چجور ازدواج میکنید بدون شناخت کامل؟ شما حتما طولانی نامزد بمون چون قطعا ابعاد دیگه ایم هست ...

میدونستم باهم خوبن صمیمی ولی خب مثلا شما از طرف میپرسی مهمونای روبوسی دارن یا نه اخه جلو هم حجاب دارن خخخ 

نمیدونم والا دو سال دوست بودم اصلا بحثش نبود ک بفهمم .من ک تعییر بکن نیستم باید فکر کنم میتونم تحمل ...

حالا دست خالی خار داره باید بوس هم بکنن والا عجیبه

طلوع می کند آن آفتاب پنهانی💚

میدونستم باهم خوبن صمیمی ولی خب مثلا شما از طرف میپرسی مهمونای روبوسی دارن یا نه اخه جلو هم حجاب دار ...

ااره میپرسم چرا نپرسم ادم تو دوستی نامزدی و خواستگاری قراره شناخت پیدا کنه دیگه . البته ماخودمون خانوادمون ازاده قطعا میپرسم ببینم اونا چجورن و مشکلی نداره

ااره میپرسم چرا نپرسم ادم تو دوستی نامزدی و خواستگاری قراره شناخت پیدا کنه دیگه . البته ماخودمون خان ...

پرسیدم گفت راحتیم دست میدیم عکساشون دیدم با حجاب بودن  ولی بوس نگفت 🤣🤣🤣فکرم به بوسیدن نرفت خب