2777
2789

شکلات

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسي قربونت برم ان شالله شمام به هرچي كه ميخاي برسي و خدا اندازه دل مهربونت بهت بده❤️❤️

عزیز دلمی 

یه جمله امشب خوندم که نوشته بود خدا میگه وقتی صبر کنی هم معنای حکمت را میفهمی هم قسمت را حس میکنی و هم معجزه را میبینی پس به خدا توکل کن که کارساز هر چیزی است و نیرویی بالاتر از نیروی خدا نیست

الهی تهِ دلت شاد دوست خوب من

نمیتونم استرس همیشگی دارم مرسی از حرفات قلب من:)

کنترلش کن 

ورزش کن

رفت و آمد کن با دوستایی که داری 

خیلی کم تنها باش 

حتی اگه دوستی نداری با من صحبت کن ولی ناراحت نباش عزیزم

کنترلش کن  ورزش کن رفت و آمد کن با دوستایی که داری  خیلی کم تنها باش  حتی اگه دوس ...

ورزش میکنم 

کنترلش دست من نیست بخدا اگه بود ک کنترل میکردم عذاب نکشم

هیچ دوستی ندارم نزدیکم

مرسی مهربون جانم..همیشه اینطوری مهربون بمون.

دعا کنید زودتر خوب شم...❤️‍🩹
ورزش میکنم  کنترلش دست من نیست بخدا اگه بود ک کنترل میکردم عذاب نکشم هیچ دوستی ندارم نزدیکم ...

تو هم مهربون ترینی عزیزم کافیه تو آینه یه نگاه به خودت بکنی و بفهمی که خدا چی آفریده ، تازه اون موقعه به این فکر کن و بگو حیف نیست این صورت مهربون و قشنگم رو به خاطر استرس خراب کنم حیف نیست صورتم به خاطر استرس زشت بشه 

بسپر دست خدا عزیزم اون خودش میدونه چه جوری حلش کنه 

به خدا بگو خدا از دست من خارجه اما از تو نه تو بالاترینی پس خودت حلش کن 

بعد بگو خدا دستت درد نکنه که همیشه و همه جا با منی و هوام رو داری و مشکلم رو حل میکنی 

خدا تنهات نمیذاره عزیزم همیشه هست 

ان مع العسر الیسری فان مع العسر الیسری 

همانا بعد از هر سختی آسانی هست پس قطعا بعد از هر سختی آسانی هست 

راستی عزیزم زیاد ذکر یونسیه رو بگو معجزه میکنه برات ، یکی از معجزه هاشم اینه که استرس و نگرانی رو ازت دور میکنه