2777
2789
عنوان

ذهنم درگیر خواستگاره

474 بازدید | 50 پست

این آقا شرایطش تقریبا اوکیه یعنی همه جوره میشه گفت اوضاع خوبی داره اما مشکلم اینه که گفته شروط ضمن عقد رو نمیده بهم

منم خیلی دو دل شدم و شک کردم از طرفی هم خانواده و اطرافیان میگن مورد خوبیه و این چیزا مهم نیست

فعلا قرار شده فردا باز صحبت کنن با من که اگه من از این شروط کوتاه اومدم ادامه بدیم و دیگه نامزدی و عقد باشه

ولی خیلی میترسم و نگرانم

راستش اولش اصلا قبول نمیکردم اینطوری ولی اینقدر اطرافیان پافشاری کردن و خواسته منو زیاد میدونن و سعی کردن قانعم کنن به این خاطر دارم بهش بازم فکر میکنم

به نظرتون اگه حق و حقوق رو کامل نگیرم ممکنه بعدا مشکل ساز بشه؟

این آقا به عنوان دلیل به من گفتن میخوان کنترل زندگی دست خودشون باشه یه جورایی و اینطوری بهتره و از این حرفا 

نمیدونم واقعن مهریه چه قد گذاشتید؟از یه وکیل بپرسید شرایطو

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم نمیپذیرم🤷🏻‍♀️

شروط ضمن عقد واقعا برام مهمه

خصوصا خودشم عملا گفته کنترل زندگی دست خودش باشه عمرااا

مگه اومده برده گرفته که میخواد کنترل کنه

زندگی مشترکه هردو طرفم به یه اندازه حق دارن خودمحوری نداریم

هنوز صحبت نشده ولی قبلا خانوادش گفتن که با مهریه بالا مخالفن ولی تعیین نشده هنوز

قبول نگن اگه مهریه هم بالا نیس

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
منم همینجور اصلااااا برام مهم نبود😐😐

حق طلاق خیلی مهمه اگه خدایی نکرده بخوای طلاق بگیری راحت تر میتونس طلاق بگیری 

یا ریگی ب کفششه یا مرد سالار برای زن ارزش قائل نیس ب اطرافیان چ ربطی داره بگو ن تمام 

منم حس میکنم یه طوریه ولی من یه بار گفتم نه اینطوری قبول نمیکنم باز خودش تماس گرفته صحبت کنیم شاید به توافق رسیدیم یه طورایی یعنی منو راضی کنه نمیدونم

به شرایط شما هم بستگی داره و اینکه چقدر از اخلاق و باخدا بودنش مطمینی ویا شخص مطمینی تاییدش کرده چون بعضیا واقعا آدم خوبی هستن ولی تجربه های سایرین رو دیدن و چشمشون ترسیده اینحورم ممکنه