2777
2789
عنوان

روانی شدم😑😑😑

123 بازدید | 4 پست

سال اخرم امتحاناهم نهاییه شرایط هم خیلییی امسال فرق کرده و امتحانا به شددددت سخت یعنی از شدت سخت بودن و سنگین بودن کتابا هرکی باهام بحث کنه تحمل نمیکنم میپرم بهش😐

ما معلممون فقط یک ماه اولی اومده درس داده معلم ۴تادرس هم بوده 

الان ما ۳   ۴ تا درس مهموو کلا درس ندادیم سوالم نگفته بودیم.دیگه دوهفته اخرو وقت گذاشته ک فقط هر صفحه ای دوتا سوال بگه😑

خیلی سنگینه ۱ روزم بیشتر وقت نیس برای  اون درسا

اعصابم ب شدن ضعیف شده چ کنم😑

بنظرتون مهمه واقعا؟

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
ببین خودت مهمی نه درس و‌امتحان به خودت فشار نیار الان امار ایست قلبی جوونا به شدت بالا رفته بیخیال

افرین دقیقا و همچنین خودکشی...

من ادمی نیسم ک درس برام مهم باشه یعنی تو این دوزاده سالی که درس خوندم هرگز درس برام مهم نبود فقط این دوسال اخری خیلی استرس داشتم الانم ک امسال اینطوری شده اکثر درسا تلنبار ماهم ک بدون معلم و شرایطم سخت

اصلا نفس کشیدنم سخت شده برام ی جورایی😅دعا کن امسال قبول شم🥺

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز