یه_بانوی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 2032 عنوان کدبانوها کمک 127 بازدید | 9 پست برای ناهار فردا ته چین درست کردم ....بهترین زمان برگردوندش تو ظرف کی هست ؟!؟ باید بذارم خنک بشه؟! دیگه روغن یا کره نزنم؟؟؟فردا چند دقیقه گرمش کنم با شعله پخش کن باشه یا نه و کی برش گردونم تو سینی تو قابلمه تفلون درست کردم 1402/02/27 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43946 از الان درست کردی؟؟ کاش نمیزاشتی دم بکشه و ته دیگش ببنده..فک کنم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه باشعله پخش کن. حرارت کم. روغنم داغ کن بریز روش و کناره هاش. پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43946 من همون لحظه که شعله رو خاموش میکنم برمیگردونم پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
خورشیدخانووومه عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 2617 فک کنم تو قابلمه بمونه سفت بشه و یه حالت بیات ولی تازه تازه بخورید برشته تره من باشم بر می گردونمش فردا توی ماکرو فر گرم می کنم
خورشیدخانووومه عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 2617 وقتای اینجوی همه چی بچین کامل تو قابلمه آماده ی دم ولی بذارش یخچال فردا بذارش روی دم
یه_بانوی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 2032 از الان درست کردی؟؟ کاش نمیزاشتی دم بکشه و ته دیگش ببنده.. فک کنم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه باشعله پخش کن. حرا ... اره چون فردا سرکار هستم و مهمون دارم
یه_بانوی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 2032 وقتای اینجوی همه چی بچین کامل تو قابلمه آماده ی دم ولی بذارش یخچال فردا بذارش روی دم باشه عزیزمخدا کنه خراب نشه😭😭😭دو ساعت تو آشپزخونه بودم امشب
خورشیدخانووومه عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 2617 باشه عزیزم خدا کنه خراب نشه😭😭😭دو ساعت تو آشپزخونه بودم امشب برا مهمونه ؟! اگه خودتونید که بی خیال چه حساسی ! 😀