اسپیرونا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 535 عنوان خواستگار 175 بازدید | 13 پست سلام دوستان من یه خواستگار دارم....دیروز میون حرف هاشون گفتن که من از مسائل جنسی عبور کردم....معنی این حرفش چی میتونه باشه؟؟معنیش اینه که من تو رو بخاطر این مسایل نمیخوام یا اینکه میتونه اینمعنی رو بده که این مسائل براشون مهم نیست؟ 1402/02/27 | 22:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melika___ عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2232 منظورشو ازش بپرس عزیزمچون مسئله مهمیه اینجوری هرکس یه برداشتی دارهاز خودشون بپرس که جای شکی نمونه
اسپیرونا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 535 منظورشو ازش بپرس عزیزم چون مسئله مهمیه اینجوری هرکس یه برداشتی داره از خودشون بپرس که جای ش ... به نظرتون اگه الان بپرسم ضایع نیست؟اخه ما حدود ۳ ماه هست که در ارتباطیم
melika___ عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2232 به نظرتون اگه الان بپرسم ضایع نیست؟ اخه ما حدود ۳ ماه هست که در ارتباطیم نه عزیزم بد بگو من خیلی راجع به این حرفتون فکر کردم ولی به نظرم اومد که از خودتون بپرسم بهتر باشهیا این مدلی
اسپیرونا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 535 نه عزیزم بد بگو من خیلی راجع به این حرفتون فکر کردم ولی به نظرم اومد که از خودتون بپرس ... اوهوم....درستهباید بپرسم از خودش....ذهنم درگیر شده
noparvar عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 1217 هر دو تا برداشتي كه كردي خيلي اشتباه و خطرناكهمن تورو بخاطر اين مسائل نميخام: مگه ميشه بدون اينكه طرفت برات جاذبه جنسي داشته باشه باهاش ازدواج كنى؟اين مسائل برام مهم نيست: اگه رابطه براش مهم نباشه كه معظله 😐از خودش شفاف بپرس
اسپیرونا مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 535 هر دو تا برداشتي كه كردي خيلي اشتباه و خطرناكه من تورو بخاطر اين مسائل نميخام: مگه ميشه بدون ا ... درست میگیمنطورم اینه که شاید میخواسته بگه که هدف من از این ارتباط ازدواجه و نه فقط ارتباط جنسی.....نمیدونم والا روم نمیشه مستقیم بپرسم منظورت چی بوده