2777
2789
عنوان

تاثیر مثبت دیپلم

113 بازدید | 25 پست

بچه ها یه سوال من پارسالم که کنکور دادم معدلم تاثیر مثبت داشت می‌خوام بدونم امسالم همینقدر تاثیر داره ؟اندازه پارسال آخه شاید نتونم نمره خوبی کسب کنم تو امتحانات ترمیم معدل 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امسال چهل درصد تاثیر داره  اگه نمره خوبی داری کلاهتو بنداز بالا

معدلم 18.64

آنقدر که نگران ترمیم معدلم نگران کنکور نیستم میترسم خیلی سخت بدن نتونم نمره خوبی بیارم 

یه سوال من همین امسال امتحان دارم  چند روز دیگه دوازدهم انسانی هستم به نظرت امتحان نهایی چطوریه چیو بخونم بیشتر سخته اسونه ؟ 

واینکه من استرس دارم و نمیخونم نحیحتم کن 🥺

پارسال تاثیر مثبت داشت امسال تاثیر ۴۰ درصدی یعنی امتحانا ۴۰ درصد تاثیر داره کنکور ۶۰ درصد خیلی تاثیرش بیشتر شده سعی کن حتما خوب بخونی

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می‌شود...💖🍀
یه سوال من همین امسال امتحان دارم  چند روز دیگه دوازدهم انسانی هستم به نظرت امتحان نهایی چطوریه ...

به نظرم امسال خیلی سخته

چرا نمیخونی ؟ مشکلت چیه ؟ نا امیدی

معدلم 18.64 آنقدر که نگران ترمیم معدلم نگران کنکور نیستم میترسم خیلی سخت بدن نتونم نمره خوبی بیارم& ...

معدل دیپلم مهم‌نیست معدل کتبی نهایی مهمه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می‌شود...💖🍀
پارسال تاثیر مثبت داشت امسال تاثیر ۴۰ درصدی یعنی امتحانا ۴۰ درصد تاثیر داره کنکور ۶۰ درصد خیلی تاثیر ...

من میترسم نتونم نمره خوبی بیارم می‌خوام ببینم معدلم الان خوبه تاثیر خوبی روی کنکور داره یا نه؟ شما نمیدونید؟

نا امیدم میتریم بیوفتم من توی سال کمکاری کردم واقعا الان اومدم رو کتابا نمیدونم از کجا بخونم 

حذفیات نمیتونی داشته باشی چون نهایی همه چی میاد ولی نگران نباش زرنگ باشی میتونی خودتو برسونی از الان یه برنامه خوب بریز برای این یه ماه و بشین بخون