2777
2789
عنوان

دلم براش تنگه🥀🥲

105 بازدید | 16 پست

جمعه دعواکردیم به کات رسیدیم ولی باز ی فرصت آخربهم دادیم 

اخه نمیخواستم خاطره ها و عاشقانه های دوسالمون رو ی روزه نابود کنیم 

همیشه هم اخلاقشه هروخ دعوا دیش میاد تا جن روز دلخوره 

از شنبه من هرروز یبار بهش زنگ میزنم حالشو میپرسم بهم چیزی نگفته ولی دلخوره از اون موقع ندیدمش ماکه حداقل هفته ای سه بار بیرون بودیم چن روزه نمیبینمش 

اصن نمیگه بیا بیینمت 

یکشنبه هم روز دختره پارسال سرباز اموزشی رفته بود دقیقا روز دختر بخاطر من بابدبختی خودشو رسوند پیشم که روز دختر تنهانباشم فقط بخاطر اینکه دوساعت ببینتم چن ساعت راهو کوبیده بود اومده بود گل برام گرفته بود 

ولی امسال قراره چشم به راه بمونم اخه همون کسم بود…

دارم دق میکنم بنظرتون درس میشه؟!🥀🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز دلم پیشش گیر 🙂  نمدونم دیگه چیکار کنم نماز خواندم بعد عمری دعا خوندم آروم نشدم خیلی دلم گرفتس سه ماه جدا شدیم ولی متاسفانه من سه ماه کامل  پیگیرش بودم، امروز بهم گفت من از اول چون چهارماه تو رابطه بودیم میخواستم ببینمت ، چون باید بدونم چهار ماه با کی تو رابطه بودم، بعدم دیشب یکاری کرد من ازش عصابم خورد بود بعد بهم فهش داد چون تلفن رو روش قطع کردم چند بار، بعدش هم سرم داد زد با وجود قبلش گفت آرومم حرفت بزن گفتم انتظار نداشتم فهش بدی خیلی فهش بدی داد گفت منم انتظار نداشتم روم قطع کنی بدجور داد زد گفت چرت پرتا تموم کن خواهر من می‌خوام ببینمت بعد تو بخیر من ب سلامت الآنم گفت اخلاقت مزخرف منم اصلا دلم نمی‌خواد وارد هیچ رابطه ای بشم دیگه از من بکش بیرون برو دنبال یک قصه دیگه...... قصه ما تموم‌ شد من دیگه نمیخوام برگردم نمی‌خوام فرصت بدم با اینکه قصش طولانی کات کردنمون تقصیر من بود ولی بهم گفت من فرصت دادم درسته نگفتم بهت فرصت میدم ولی باید از رفتارم متوجه می‌شدی چیکار کنم الآنم بلاکم کرده واقعا حالم بده

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

هنوز دلم پیشش گیر 🙂  نمدونم دیگه چیکار کنم نماز خواندم بعد عمری دعا خوندم آروم نشدم خیلی دلم گ ...

زندگی رو برای هم سخت نکنید سعی کنید اختلافارو درسش کنید وقتی بهم علاقه دارین

عزیزم باید میرفتی میدیدیش

اگه میرفتم گفت فردا میخوای همو ببینیم پنجشنبه گفت حقیقت بگم بعد دیدن بلاک میکنمت ن زنگ ن پیام ندی بریم پی زندگیمون برا همون نخواستم دعا کن برام امشب پشیمون بشه 😔

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

زندگی رو برای هم سخت نکنید سعی کنید اختلافارو درسش کنید وقتی بهم علاقه دارین

تقصیر من بود ولی بهم فرصت نداد گفت دیگه نمیخوام تو عمرم ب هیچکس فرصت بدم گفت از من دست بکش من گفتم اهمیت نداری دیگ از چشام افتادی دگ

اگه میرفتم گفت فردا میخوای همو ببینیم پنجشنبه گفت حقیقت بگم بعد دیدن بلاک میکنمت ن زنگ ن پیام ندی بر ...

نه عزیزم اینطوریام نیس به منم گف میام فلشتو بدم ن حرفی دارم باهات نه کاری تو پارک تو سرما زیر بارون نشستم اومد میخواس بره دلش نیومد 

نه عزیزم اینطوریام نیس به منم گف میام فلشتو بدم ن حرفی دارم باهات نه کاری تو پارک تو سرما زیر بارون ...

خسته ام 😭 بلاکم کرده دعا کن زنگ بزن امشب

چن سالشه؟ بهش زنگ بزن منطقی صحبت کنین باهم  برو ببینش

چی بگم بهش هر چی میگم سریع عصبی میشه توهین می‌کنه دیشب هم سرم داد زد ی. توهین خیلی بد کرد

چن سالشه؟ بهش زنگ بزن منطقی صحبت کنین باهم  برو ببینش

۱۶_۱۷ بیشتر ندار خودمم همون سنام می‌دونی یکاری شده ازم متنفر می‌گه تو ضعیفی اگه عاشق یعنی ضعیفی بهم میگه اخلاقت افتضاح درستش کن