2777
2789
عنوان

سم ترین کار

160 بازدید | 15 پست

سم ترین کاری که انجام میدادین چی بوده؟

من خودم هیچوقت یادم نمیره الانم بادش میوفتم به عقل خودم شک میکنم  چند سال  که دوم دبیرستان بودم  با دوستم تو یه کوچه زندگی میکردیم بعد من رو یه پسری کراش بودم باهم میومدیم خونه رو در خونه کراشم فحش و چیزای علشفانه مینوشتیم یبار خودش از بالای کوچه اومد دید دیگه من طرفای خونه ی اونا پیدام نشد😑

سم ترین کاری که انجام دادم توجه زیادی به دیگران بود

خداروشکر اون دوران گذشت..

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شکمم بزرگ شده بود فکر میکردم باردارم میخواستم از خونه فرار کنم حالا اصلا نمیدونستم رابطه و این‌چیزا چیه فکر میکردم مثل حضرت مریم شدم  

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

😐😐😐😐اعتراف بکنم...

رفتم تو آشپز خونه ی سوسک دیدم جیغ زدم هیچی جلو دستم نبود با ته لیوان زدم روش رو کابینت😬😬😬😬..

خلاصه با همون لیوان آب بردم برا دختر خالم آب میخورد من چندشم شد  

هنوز نمیدونه ..😂😂😂

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
😐😐😐😐اعتراف بکنم... رفتم تو آشپز خونه ی سوسک دیدم جیغ زدم هیچی جلو دستم نبود با ته لیوان زدم روش ...

انشالله ارزوت براورده بشه امضات🌼

شکمم بزرگ شده بود فکر میکردم باردارم میخواستم از خونه فرار کنم حالا اصلا نمیدونستم رابطه و این‌چیزا ...

ادامه این سم بعد پیش خودم فکر میکردم بچم‌پیامبری چیزی میشه تو فکرم بود برم مسجدی جایی واسه همیشه زندگی کنم حالا فک نکنید خیلی بچه بودم ۱۳.۱۴سالم بود ولی مخ تعطیل