2777
2789
عنوان

چه حاجتی دارید؟

134 بازدید | 12 پست

لطفا این لینک روببینید.توش برای هر خواسته ای دعا و سوره ای از قرآن هستش.

التماس دعا عزیزای دلم  

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام عزیزم این صلواتا هزار و چاارصدتا تو یه روز باید بخونم؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
سلام عزیزم این صلواتا هزار و چاارصدتا تو یه روز باید بخونم؟

سلام عزیز دلم،هر جور راحتید.هم میشه تو یک روز و هم تو چند روز خوند.

مهم اینه تعداد ۱۴۰۰تا تموم بشه.زمانش مهم نیست.

سلام عزیز دلم،هر جور راحتید.هم میشه تو یک روز و هم تو چند روز خوند. مهم اینه تعداد ۱۴۰۰تا تموم بشه. ...

هرجور شما بگین انجام میدم

کدوم بهتره و ازش نتیجه گرفتی؟ 

میخام معلمی مجاز بشم نمرم حس میکنم کمه فقد خدا و امام میتونن بم کمک کنن😭

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
هرجور شما بگین انجام میدم کدوم بهتره و ازش نتیجه گرفتی؟  میخام معلمی مجاز بشم نمرم حس میکنم ک ...

قشنگم هر جور به دلتون هست.من کسی نیستم ،ی ادم گناهکارم  تاپیک نازنین عزیز ۱۲۴۰۰۰صلوات اونو دیدید؟

قشنگم هر جور به دلتون هست.من کسی نیستم ،ی ادم گناهکارم    تاپیک نازنین عزیز ۱۲۴۰۰۰صلوات او ...

عزیزی تو گلم گفتم حتما روش شما بهتر باشه واس این گفتم چون حاحت روا شدی

۶۰۰ تاش خوندم ت یروزو بقیشم شاید یتونم قبل ۱۲ تموم کنم

عزیزی تو گلم گفتم حتما روش شما بهتر باشه واس این گفتم چون حاحت روا شدی ۶۰۰ تاش خوندم ت یروزو بقیشم ...

قبول باشه عزیز دلم.حاجت روا به خیر

قبول باشه عزیز دلم.حاجت روا به خیر

مرسی عزیزم دلت پاکه دعا کن واسم معلمی قبول شم

همی یکی دو روز جوابشون میاد خیلیا بم گفتن امیدوار نباشم😪