2777
2789

میخواستم راهی که من رفتم و جواب داد بلاخره رو بنویسم شاید کمک کنه به کسی  آخر مطلب هم دمنوش گیاهی مینویسم که تهیه کنید حتما خیلی اثر داره .

اولین بار چون استرس شدید داشتم معده درد شدید داشتم حتی نمیتونستم پام تکون بدم با دمنوش گیاهی بهتر شد و دکتر رفتم یه دوره دارو داد ( دایمتیکون سه بار در روز بعد غذا کلیدینیوم سی واسه اعصاب معده هست سه بار قبل غذا و یه آنتی اسید پنتوپرازول ) ازین سه تا دارو فقط پنتو رو عوض کردم تو چند سال آینده و اس امپرازول هر روز صبح ناشتا میخوردم دردش آروم میشد و اصلا داغ نمیشد معدم ولی همین که قطع میکردم دوباره شروع می‌شد! 

من آزمایش مدفوع که باکتری اچ پیلوری چک میکنن هم دادم که منفی بود و نیاز به آندوسکوپی نداشتم چون سنم خیلی پایین بود ولی تو سن های بالاتر اجباری دفعه اول دوم باید انجام بدین. 

از آزمایش مدفوع بگم که نباید وقتی میدین دو هفته قبلش آنتی اسید خورده باشید 

در نهایت با یه دکتر خیلی خوب آشنا شدم که گفت اس امپرازول اصلا نباید یهو قطع شه چون بد تر میشی از قبل و بعد قطع اون دارو باید فاموتیدین مصرف کنم دو هفته و بعد دو هفته هر دو روز و بعد سه روز کنم و در نهایت قطع کامل بشه . یعنی به تدریج قطع کنم . دایمتیکون هم ضد نفخ هست گفت اونم روزی یدونه اگه نفخ داشتی بخور ولی کلیدینیوم سی رو خیلی تعریف کرد و گفت خیلی خوبه و منم استفاده کردم عوارض خاصی نداره. 

خداروشکر تونستم قطع کنم 

من اسید معدم جوری بود که شربت الومینیوم ام جی اس اصلا برام اثر نمی‌کرد دیگه 

هر روز و بعد اینکه قرصا رو هم قطع کردم دمنوش گیاهی درست کرده بودم و میخوردم که خیلی اثر داره 

اینو حتما درست کنید 

پودر زنجبیل زنیان دارچین تخم کتان زیره( سیاه و سبز قاطی باشه بهتره) ، گرده گل 

اینارو مخلوط کنید روزی یک قاشق غذا خوری با آب‌جوش و نبات یا عسل میل کنید حتما پودر رو هم بخورید . شیره شیرین بیان هم میتونید اضافه کنید ولی من نکردم چون فشار خون بالا میبره و واسه دیابت خوب نیست اما کم باشه مشکل نداره. 

پودر زنجبیل و زنیان حتما باشه بقیه رو هم که گفتم به ترتیب اهمیت نوشتم که بهتر میکنه ولی این دو تا معجزه هستن 

امیدوارم حالتون خوب باشه و استرس از خودتون دور کنید اگه نیاز به مشاوره دارید برید و اگه اعصابتون بهم ریخته هست از عطاری دمنوش اعصاب که سنبل لطیب داره تهیه کنید که علاوه بر اعصاب معده تون هم اذیت نمیشه دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خوب شدی؟

من ۶ ماه دارو خوردم الان ۶ ماه هست نمی‌خورم دکتر قطع کرد. ولی همش معدم داغ میشه میجوشه میاد بالا و خیلی هم نفخ دارم. اصلا امیدی ندارم همش دوست دارم بمیرم 

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 
پوست گوجه فرنگی و میوه های قرمز رو دکتر برام ممنوع کرد همچنین سیر خام و پیاز خام و فلفل اصلا استفاده ...

ببخشید میوه های قرمز مثل چی  یعنی اصلا نمی‌خورین و هیچ وقت نباید بخورین؟

ممنون که به اشتراک گذاشتی عزیزم  

من همهه این قرصها رو مصرف کردم فاموتیدین امپرازول کلیدینیوم سی پنتوپرازول دایمتیکون آزمایش هم دادم اما فقط دمنوش گیاهی بهترم کرد.  

الهی همان که میدانی🌱✨
ببخشید میوه های قرمز مثل چی  یعنی اصلا نمی‌خورین و هیچ وقت نباید بخورین؟

همون مدت که خیلی اذیت میشدم نخوردم اصلا ولی الان گوجه فرنگی میخورم فقط با پوست کن پوستش میکنم راحت . مثل اینکه اسید معده رو زیاد میکنه . یه مدت رعایت کنید خیلی خوب میشه . اینم بگم وقتی غذا خوردین چند تیکه نون خالی بخورید حتما برای رفلاکس خوبه و حتی نکن خشک باشه هم بهتره ولی نون نرم هم مشکل نداره . من شب ها سیب زمینی آب پز هم نمیتونم بخورم بهم نمی‌سازه و ترش میکنه به اصطلاح همون اسید زیاد میشه 

میشه اسم دکترت و شهرت رو بگی 🙏🥺

اسمش یادم نیست دقیقا اما توصیه دیگم کرد برای یبوست بود که گفت صبح ها یه لیوان آب ولرم بخور و برو بشین بدون تلاش کردن برای دفع نیم ساعت فقط بشین اینجوری بعد یه دو هفته بدنت خود به خود درست میشه . چون یه مشکل دیگه ای که یبوست میاره معده درده

همون مدت که خیلی اذیت میشدم نخوردم اصلا ولی الان گوجه فرنگی میخورم فقط با پوست کن پوستش میکنم راحت . ...

من ۶ ماه دارو مصرف کردم. بعد از ۶ ماه که قطع کردم الان همه علائمم برگشته . و رفتم دوباره دکتر همون داروهای قبل رو داد. ازونیوم و فاموتیدین و کلیدینیوم سی ولی میترسم اینا عوارض داشته باشه اگه دوباره شروع کنم و دوباره با قطع کردنش حالم بد شه. بنظر شما شروع کنم عوارضی نداره

میشه اسم دکترت و شهرت رو بگی 🙏🥺

شما هم همین درمان رو برو که بهم داد فاموتیدین مصرف کن اگه یه ماه خوردی جواب نداد اون وقت برو برات آزمایش بنویسه آندوسکوپی کنن چون اگه باکتری هلیکوباکتر  باشه فقط درمان آنتی‌بیوتیک باید انجام بدی و خیلی مهمه پیگیر باشی چون این یه نوع کرمه که معده رو زخم میکنه و هی پیش رونده تر میشه . 

اما اون دکتر من گفت واسه من عصبی هست الان هم خیلی زیاد شده متاسفانه 

اسمش یادم نیست دقیقا اما توصیه دیگم کرد برای یبوست بود که گفت صبح ها یه لیوان آب ولرم بخور و برو بشی ...

من یبوست هم دارم و همین کارو انجام میدم‌ اما نفخ خیلی عذابم میده . اگه نفخ داشته باشم اصلا دفع ندارم و همش یبوست

شما هم همین درمان رو برو که بهم داد فاموتیدین مصرف کن اگه یه ماه خوردی جواب نداد اون وقت برو برات آز ...

من آندوسکوپی کردم و آزمایش هم برای کرم معده دادم. دکتر گفت هلیکوباکتری ندارم و مشکلم فقط عصبی بودن و ورم معده هست. 😔 اما الان ۸ ماهه با این که خیلی رعایت میکنم خوب نشدم هر روز گریه میکنم 

شما هم همین درمان رو برو که بهم داد فاموتیدین مصرف کن اگه یه ماه خوردی جواب نداد اون وقت برو برات آز ...

مثلا یک ماه صبح ناشتا اس امپرازول بخورم. بعد از یک ماه قطعش کنم به جاش فاموتیدین استفاده کنم. بعدش هم فاموتیدین رو قطع کنم ؟