2777
2789
یعنی چی باقی مونده فیلرتون مونده ؟ واسه کجا فیلر تزریق کردید ؟ 

همه ی یه سی سی فیلر لازم نبود 

بقیه اش پیش دکتره گفت بعدا بیا برای ترمیم استفاده اش کن .

میخوام بدونم تل کی تاریخ داره 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من برای تزریق فیلر چانه خیلی دنبال یه دکتر خوب بودم که بتونه زاویه درستی روی صورتم در بیاره تا این که از طریق یکی از دوستام با دکتر فرشته جلالپور آشنا شدم که خودشم رفته بود پیش ایشون. نتیجه دیده بودم و خیلی خوشم اومده بود. بعد تزریق فیلر چانه از نتیجه کاملا راضی بودم.

سلام من تزریق فیلر در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر میترا کاوئی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️