2777
2789
عنوان

شوهر دروغگو

463 بازدید | 19 پست

سلام تو رو خدا کمک کنید

شوهرم پنج شنبه صبح گفت میخواد برای کار بره بیرجند ( کارش نقاشیه و گفت میره یه شرکت رو رنگ کنه متراژ بالا از دیوار بهش زنگ زدن) وقتی رفت بعد ۲ روز گوشیش نمیشد زنگ زد و فقط میشد پیام داد بعدشم در دسترس نبود حالا بعد ۵ روز امروز برگشته ولی حالا میبینم دروغ گفته با توجه به مدارکی گه پیدا کردم مثل عکسی که از گوشیش فرستاده بود و بالای صفحه اش (R) زده بود کنار آنتن گوشیش این یعنی رومینگ  درسته ؟ 

و اینکه شوهر خواهرش عکس گذاشته بود با خانومش توی گرجستان . حالا منم شک کردم که این رفته گرجستان با اونا و الان اومده 

من با این آدم الان چطوری برخورد کنم الان رفته بیرون نمیدونم چی بگم چی کار کنم؟؟؟ 

کمک کنید

آخ آخ اگ رفته باشه چ جنگی بشه هرچی بگی حق داری. برادرشوهرمنم یبار رفته بود مثلا با دوستاش سفر چند روزه بعد ی عکس فرستاد برا جاریم گوشه عکس اسم ی فروشگاه بود جاریم انقد سرچ کرد فهمید این یه فروشگاه تو تایلنده😐🤣 تا یکی دوماه باهاش قهر بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش بگو تو گرجستان شهري به اسم بيرجند هست ؟ اونجا حقوق نقاش چقدره ؟ هر كي بره گرجستان از اونها كه به ...

فعلا نیومده منم پول شهریه دانشگاه رو میخوام بگیرم نمیتونم سر و صدا کنم 

بعد اینکه گرفتم چکار کنم چجوری بگم

یه بار دیگه ام رفته بود ارمنستان دروغ گفته بود که میره سمت جنوب. اونجا هم با پسرای خواهرش رفته بود قوتی برگشت طی اتفاقی من بو بردم ولی انکار کرد تا اینکه ۲ سال بعدش قشنگ مدارک جور شد بعد با پررویی گفت رفتم که رفتم گشنه و تشنه که نموندی یخچال پر بوده همه جی فراهم کرده بودم براتون که رفتم هرچی سرو صدا قهر کردم فایده نداشت اصلا اظهار پشیمونی نکرد

به نظرم اول کامل مطمئن شو بعد بذار هزینه دانشگاهتو بده 

بعد کنایه گونه بهش بگو ترجیحا مدرک هم داشته باش 

ولی شوهری که ۵ روز بره مسافرت یک زنگ هم نزنه من جای تو بودم پَر پَرش میکردم 

اوها چه آدمی  اینا یه جورین که هیچکس نمیتونه ازشون حرف بکشه پشت به پشت همن

مثلا یک لباسی چیزی بپوش بگو اینو فلانی(اسم شوهرت)برام اورده از گرجستان 

تو که سلیقه‌ت بهتر بود یک چیز بهتر میگفتی برا زنش بگیره 

مثلا یک لباسی چیزی بپوش بگو اینو فلانی(اسم شوهرت)برام اورده از گرجستان  تو که سلیقه‌ت بهتر بود ...

اوکی 

اگه دخترم نبود یه حرکت کاملا جدی میزدم اما بخاطر بچم نمیتونم . نمیتونم خیلی راحت بزارم‌برم تا حساب کار دستش بیاد