2777
2789
عنوان

چند ساعت دیگه باید برم مهمونی رسمی...کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 22 پست
مراسم کجا هست. به چه صورته

توی فضای بازه 

دقیق نمیدونم

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
آرایش ملایم . اینم در نظر بگیر که اون کارمند نمونه است نه شما همه توجهشون به اونه وقتی میره جایزه اش ...

عالی بود😂😂😂

آخه همکاراشو میشناسم متاسفانه تا حجم خیلی زیادی خاله زنکی دوس دارن🥲

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی بود😂😂😂 آخه همکاراشو میشناسم متاسفانه تا حجم خیلی زیادی خاله زنکی دوس دارن🥲

اگر شناخت ازشون داری که استرست باید کمتر باشه . از همسرت در مورد پوششت سوال کن ببین اون چی میگه . از لحظاتت لذت ببر استرس برای چی ؟ بیخیال

اگر شناخت ازشون داری که استرست باید کمتر باشه . از همسرت در مورد پوششت سوال کن ببین اون چی میگه . از ...

مرسی عزیزم

اوت که میگه مهم نیست هرچی میخوای بپوش فقط باز نباشه😑😂

کاش کادوی خوب بدن من خوژال شم😁💛

یه مانتوشلوار راحت بپوش  با ی کفش پاشنه ۳ سانتی و ی کیف شیک

مرسی عزیزم🥹❤️