2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبی زیادی باعث شد پر بکشه !  مردا هرچقدر کم محل ترشون کنی بیشتر میخوانت !

آخه فقط وقتایی که باهاش بودم بهش محل میدادم زیاد بهش زنگ نمیزدم کلا بهش گیر نمیدادم خودش همیشه پیگیرم بود

آخه فقط وقتایی که باهاش بودم بهش محل میدادم زیاد بهش زنگ نمیزدم کلا بهش گیر نمیدادم خودش همیشه پیگیر ...

من متاسفانه زنگش میزدم و خیلی پیگیر بودم و همین باعث نابودی رابطه ام شد

مردا همیشه برمی‌گردم عزیزم ولی نباید قبولشون کنی چون بدتر از قبل دلتو می‌شکنن و بازهم میرن

ولی من که هنوزم خیلی دوستش دارم و امیدوارم به برگشتنش💔💔💔

حس میکنم این ته ماجرا نیس 

هنوزم حس مونده..

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤
آخه فقط وقتایی که باهاش بودم بهش محل میدادم زیاد بهش زنگ نمیزدم کلا بهش گیر نمیدادم خودش همیشه پیگیر ...

نمیدونم لابد یه جای کار ‌رو اشتباه رفتی که اینجور شده دیگه. یا شاید هم اونجور که باید خودش دوستت نداره که داره ناز میکنه برات الان ! 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نمیدونم لابد یه جای کار ‌رو اشتباه رفتی که اینجور شده دیگه. یا شاید هم اونجور که باید خودش دوستت ندا ...

مشکلات مالی داشت گفت صلاح تو اینطوریه که من باهات نباشم

پس باید چیکار کنیم؟؟

نباید ب مردا زیاد رو بدی، خوب باش باهاش ولی مثل خودش، همیشه در دسترسش نباش چون فک می‌کنه حتا اگ ولت کنه تو همیشه قبولش میکنی و حس می‌کنه همیشه میتونه بیاد و بره 

اگ یبار زنگ زد توعم یبار زنگ. بزن 

دوبار پیام داد توعم دوبارپیام بده

نباید ب مردا زیاد رو بدی، خوب باش باهاش ولی مثل خودش، همیشه در دسترسش نباش چون فک می‌کنه حتا اگ ولت ...

من خیلی میچسبیدم 

مدام مهربونی میکردم مدام پیام میدادم زنگ میزدم 

الان رفیقمه اما شاید در هفته دوبار حرف بزنیم

ولی من که هنوزم خیلی دوستش دارم و امیدوارم به برگشتنش💔💔💔 حس میکنم این ته ماجرا نیس  هنوزم ...

فعلا بیخیال باش عزیزمن روزاتو با فکرکردن هدر نده ،، مبادا بری زنگ یا پیام بدی بهش، اگرم پیام داد سرد برخورد کن و ناراحت باش،، خوشحال نباشیا.. فاز برش میداره ک چ آدم مهمیه.

باید چ رفتاری داشته باشیم که برگردن؟؟من بیشتر از خانوادش کنارش بودم

باید زندگی خودتو داشته باشی از زندگیت دست نکشی استوری عاشقانه و حتی چیزی که نشون بده خیلی سرگرمی هم نزاری بی تفاوت و خنثی .وقتی هم برگشت اینقد شاد و با انرژی خودتو نشون بدی بفهمه نباشه هم زندگی خودتو داری دیگ نمیره .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
یعنی از اول عاشق بودین؟ بعد الان دوستین؟

نه ماهه باهمیم و دوماه اول تو رابطه بودیم و هفت ماهه که الان رفیقیم 

و الان فهمیدم تا یکی دیگه رو دوست داشته و ولش کرده

2790
2778
2791
2779
2792