2777
2789
عنوان

بی انگیزه بودن

136 بازدید | 7 پست

سلام دختری بودم که تمام تلاشم را کردم تا در بهترین دانشگاه سراسری درس بخونم و الان ک ۴ سالی میگذره از فارغ التحصیل شدنم میل انجام هیچ کار روزمره ای ندارم تموم این مدت دنبال کار بودم اما اتفاق نیفتاد و الان واقعا انگیزه مو برا زندگی از دست دادم و دلم فقط خواب و غذا میخواد ب سحتی ۳ صفحه کتاب میخونم و بعدش فقط دلم خواب میخواد با وجود مهیا بودن تموم امکانات برا درس خوندن و ادامه تحصیل و شغل اما انگیزه هیچی ندارم حتی خاستگار خوبی هم ندارم با وجود اینکه شرایطم خیلی بهتر از دوستام بود کسی هست کمکم کنه😐

چه رشته ای خوندین؟

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علوم تربیتی

اموزگار ابتدایی می تونی استخدامی شرکت کنی

یا پیش دبستانی ومهد کودک 

تو خونه نباش عزیزم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
اموزگار ابتدایی می تونی استخدامی شرکت کنی یا پیش دبستانی ومهد کودک  تو خونه نباش عزیزم

ممنونم گلم بله شرکت کردم اما ۲ سال پیاپی قبول نشدم یعنی وقت درس خوندن ک میشه با وجود اینکه دلم میخواد عمیقا قبول بشم اما ب سختی چن صفحه میخونم اصلا میل خوندن ندارم خودم اشکم میاد ساعتها تو اتاقم اما حس درسم نمیاد همش ب حجم درس نگاه میکنم و برنامه ریزی میکنم ولی همش ب تاخیر میندازم عین ی ادم ک زندگی نباتی داره کلی تحقیق کردم بفهمم چمه اما ب نتیجه نرسیدم

اموزگار ابتدایی می تونی استخدامی شرکت کنی یا پیش دبستانی ومهد کودک  تو خونه نباش عزیزم

اخه پیش دبستانی رفتم گفتن ۱ تومن حقوق میدن ک همش میشد خرج رفت و امدم ک منصرف شدم کلا بی تجربه هم هستم ب بی تجربه ها زیاد میدون نمیدن

ممنونم گلم بله شرکت کردم اما ۲ سال پیاپی قبول نشدم یعنی وقت درس خوندن ک میشه با وجود اینکه دلم میخوا ...

هیچ کدام از عزیزانت تازگی هااز دست ندادی؟

یا تو یک رابطه عاطفی شکست خورده باشی

هیچ کدام از عزیزانت تازگی هااز دست ندادی؟ یا تو یک رابطه عاطفی شکست خورده باشی

رابطه عاشقانه نه ولی خاستگاری های زیادی داشتم بهم خورده و ازمون استخدامی که چن ساله قبول نمیشم و زمان درس خوندن میلی ب خوندن ندارم