2777
2789
عنوان

خاستگاری

223 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها دختر مجرد ۲۷ ساله هستم که از ۱۸ سالگی خاستگار داشتم تا الان البته همه با واسطه اما هر کدوم ب نحوی بهم خورده با وجود اینکه تحصیلات و چهره نسبتا خوبی دارم اما واقعا درک نمیکنم چرا حتی یکیش اتفاق نیفتاد و از طرفی حس میکنم خیلی داره دیر میشه کسی هست با شرایط من؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه سعی کن یه مقدار باهاشون کنار بیلی هم خودت هم خانواده ات ،، چون از این سن به بعد خاستگار خیلی کم ...

واقعا نمیدونم چرا با وجود اینکه هر ملاکی ک ی دختر مناسب باید داشته باشه رو داشتم بدون هیچ اغراقی اما مورد هایی ک پیش میاد واقعا به دلم نمیشینن یا اگه خوشم بیاد طرف بی خبر میره

همیشه وقتی اون چیزی که میخوای اتفاق میوفته که خیلی بهش پیله نکرده باشی و چشم انتظارشو نکشی.

اخه بیخیال میشم باز میگن فلانی مخواد بیاد خاستگاریت بعد دیدن جلسه اول ک کاملا متوجه میشم پسره هم خوشش اومده و خیلی پرحرفی میکنه بعدش ک قراره بهم خبر بدن بی خبر میرن منم تو حالت انتظار

اخه بیخیال میشم باز میگن فلانی مخواد بیاد خاستگاریت بعد دیدن جلسه اول ک کاملا متوجه میشم پسره هم خوش ...

به نظرم از آشنا شدنای سنتی یکمی بیا بیرون و با خود اقایون مستقیما در ارتباط باش، مثلا واست با واسطه خواستگار پیدا میشه، با خود اقاپسر بیرون قرار صحبت بذار و مجازی و تلفنی درارتباط باش و تکلیفتم با خود پسر روشن کن نه اینکه بشینی جواب بدن بعد جلسه ی آشنایی‌ 

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

اخه محیط کوچیکی زندگی میکنم و هم سن و سالام همش بچه دارن و مدام میپرسن تو چرا ازدواج نمیکنی

عزیزم به حرف اینایی که میگن هنوز سنی نداری اصلا توجه نکن چون دارن حرف مفت میزنن سعی کن زودتر با حضور در اجتماع ،شرکت در کلاس،رفتن به باشگاه احتمال ازدواجتو بالا ببری و ازدواج کنی ،اینا دختر خودشونو ترجیح میدن 14 سالگی شوهر بدن اما به مردم که برسه میگن زوده هنوز

به نظرم از آشنا شدنای سنتی یکمی بیا بیرون و با خود اقایون مستقیما در ارتباط باش، مثلا واست با واسطه ...

آره اینبار خود پسره بعد جلسه اول بهم گف اگه راضی باشی تا ۴ ماه باهم آشنایی داشته باشیم از طریق تلفن و بیرون رفتن بخدا رضایت از چشاش میفهمیدم بعدش کاملا گذاشت رفت 

عزیزم به حرف اینایی که میگن هنوز سنی نداری اصلا توجه نکن چون دارن حرف مفت میزنن سعی کن زودتر با حضور ...

۴ سال شهر غریب درس خوندم ی دانشگاه عالی اصلا ب چشم نیومدم همش دنبال ی کارم ک دیده بشم اونم ب هر دری زدم نشد واقعا انگیزم صفر شده