2789
عنوان

سرماخوردگي

72 بازدید | 10 پست

كوچولوي نه ماهم تب كرده،فك كنم اوايل سرماخوردگيشه...

سري قبلي برديم پيش فوق تخصص عفوني اطفال همون اوايل مريضيش،چنتا داروي چرت داد در حديك كارمون ب بستري كشيد تا يه هفته بستري بود دخترم...

دارم از استرس ميميرممم, چكاركنم؟چون آلرژي داره كلي بيشتر از بچه هاي عادي اذيت ميشه. دكتر خوب معرفي ميكنيدددد لطفا،،،؟

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

کجاس خونتون

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم شهری برای سرماخوردگی کارش به بستری نمیکشه احتمالا یا کرونا یا انفولانزا بوده سعی کنید توشلوغی و فامیلو اینا کمتربرید یاخودتون ازبیرون مریضی نیارید یه ویروسه الان اومده خواهر منم گرفت ۵ رپوز درگیر بود با تب شروع شد اسهال استفراغم شدید گرفت. 

کدوم شهری برای سرماخوردگی کارش به بستری نمیکشه احتمالا یا کرونا یا انفولانزا بوده سعی کنید توشلوغی و ...

ياخدا... من تحملشو ندارم...بخدا ندارم ... از يكشنبه بايد بذارمش مهد.  خدا خودش كمك كنه

ياخدا... من تحملشو ندارم...بخدا ندارم ... از يكشنبه بايد بذارمش مهد.  خدا خودش كمك كنه

ببین عزیزم این دکتر میگم ببرش عالیه هم دستش سبکه هم دارو عالی میده من دخترم ۱۵ روز بیمارستان بستری بود ۵ تادکتر ویزیت کردنش اخرم خوب نشد خودم مرخصش کردم بردمش پیش همین دکتر روز دوم خوب خوب شد. برای رفلکسشم همینجور . کلا دکتریه کل فامیلمون میرن پیشش خالم بچشو از قم میاره اینجا . دکتر سیادتی حتما ببرش گوگل بزن شماره مطبش میاد بگی حال بچه بده بهت نوبت نزدیک میده اگه امکانش باشه

ببین عزیزم این دکتر میگم ببرش عالیه هم دستش سبکه هم دارو عالی میده من دخترم ۱۵ روز بیمارستان بستری ب ...

تروخدا انقد ك ميگي خوبه؟ ميبرم حتما... طفلكم داره تو تب ميسوزه

تروخدا انقد ك ميگي خوبه؟ ميبرم حتما... طفلكم داره تو تب ميسوزه

اره دکتر خانوادگیمونه یعنی من بچه بودم مادرم میبردم پیش این دکتر خیلی کارش درسته . دستشو خیلی سبکه . تا بچه میبینه خوب میشه. شیاف بزار براش 

اره دکتر خانوادگیمونه یعنی من بچه بودم مادرم میبردم پیش این دکتر خیلی کارش درسته . دستشو خیلی سبکه . ...

نوبت گرفتم واسه فردا... ايشالله ك دستش براي ماهم سبك باشه دعات ميكنممم