2777
2789
عنوان

رو پا خوابوندن بچه

354 بازدید | 26 پست

سلام 

دخترم دوسال و سه ماهه اس عادت داره رو پا بخوابه از کوچیکی مادرم عادتش داد حالا گرفتارم کرده 

گاهی اصلا اجازه نمیده بزارم زمین و ساعتها رو پام میمونه، خیلی دارم اذیت میشم 

کسی میدونه چجوری میتونم ترکش بدم 😢

بچه ندارم تجربه ندارم

ولی خب نزار رو پات

نخوابه

بزار لج کنه خسته میشه خودش یه گوشه خوابش میبره

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر منم روی پا میخوابید ولی بلافاصله تا میخوابید پیاده اش؟میکردم . باید کم کم عادتش بدی و بد اخلاقیشو تحمل کنی تا عادتش درست بشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

منم مامانم میگفت بچه رو بغل کن راه برو یا بذار رو پات تکونش بده تا بخوابه گوش نکردم الان میخوابونمش به گهواره عادت ندارهسر جاش شیشه شیرش و میدم میخوره میخوابه 1۱ ماهشه

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 
من دخترم عادت به گهواره داره میزارم رو پا جیع میزنه  گرفتارم بخدا هرجا برم یه گهواره باهامه&nb ...

دختر منم اینجور شده بود منم اون گهواره رو انداختم بیرون کلا 😁

اما اسیر پا شدم احساس میکنم مچ پاهام داره کج میشه 

بچه من به گهواره عادت کرده خیلی بده جایی برم نمیخوابه اذیت میکنه کاش رو پا میخوابید اونم

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
ی نَنو سنتی  داشت به سختی اونو از سرش انداختم چون مدام باید کنارش میبودم و تاب میدادم  دو ...

ی عروسک بزرگ براش بخر بگو مثلا پاهای من خسته میشه روی پاهای این بخواب یا جایزه براش بخر بگو اگه روی تشک که برات انداختم بخوابی فلان چیزو بهت میدم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
ی نَنو سنتی  داشت به سختی اونو از سرش انداختم چون مدام باید کنارش میبودم و تاب میدادم  دو ...

پسر منم اینجوری بود

خیلی اذیت بودم باهاش

اگه دیسک کمر نمیگرفتم،،هنوزم ادامه میدادم

دیسکم که زد بیرون،،مجبور شدم بزارمش زمین،،خودش بخوابه

کنارش دراز میکشم و خودمو میزنم به خواب،،کلی وول میخوره،،نق میزنه،،گریه میکنه ولی من مثلا خوابم و محلش نمیدم

خودش گیج میشه میخوابه

منم مامانم میگفت بچه رو بغل کن راه برو یا بذار رو پات تکونش بده تا بخوابه گوش نکردم الان میخوابونمش ...

کار خوبی کردی راست میگن که بچه رو هرجوری عادت بدی همونجوری بار میاد

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم...