2777
2789

همه برا افزایش تلاش میکنن تو برای کاهش😂

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حجامت خییلی تاثیر داره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم به پزشک یا مشاور روانشناس باید مراجعه کنی...یه دارو اینجا بگن بزنی خودتو ناقص کنی خوبه؟

پیش چند تا دکتر رفتم بهم قرص دادن اما عوارضشون خیلی زیاده تو گوگل سرچ کردم الان واقعا نمیدونم چیکار کنم خودارضایی هم که کلی ضرر داره

من هم همین مشکل تورو داشتم و دارم شاید بی ادبی هم بشه که بگم  طوری هست که دیگه شوهرم هم واسش ...

یه سوال دارم...شما سرکار میری؟یا رضایت داری از بقیه ابعاد زندگیت؟...گاهی اوقات استرس و عدم عزت نفس و پذیرش اجتماعی باعث میشه افراد برای ارضائ این نیازهاشون احساس نیاز جنسی زیادی بکنن تا از طریق پذیرش در رابطه و تایید توانایی جنسی به عزت نفس و پذیرشی که خواهانش هستن برسن.

پیش چند تا دکتر رفتم بهم قرص دادن اما عوارضشون خیلی زیاده تو گوگل سرچ کردم الان واقعا نمیدونم چیکار ...

مثلا در چه حده؟؟شاید فقط از نظر میل جنسی با همسر منطبق نیستی. وگرنه نرمال هستی