2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا هزینه ای که میگن برای عروسی شامل همه چیز میشه..یه پکیج هست...

اما برای کلن برای قرار داد تک تک آیتم هارو بنویس داخل قرار داد..تک به تک..

هلی شات هست یا نه..

کرین هست یا نه..

آلبوم چند برگ..

هلی شات داخل سالن هم میارن یا نه..

دو دوربین یا تک دوربین..

همرو بنویس..

آتلیه به شدددت گردن گیرش ضعیفه اولش میگه با پکیج بعدن جدا دوباره پولش رو میگیره

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
مال ما که جدا نبود اطرافیان هم همینطور همش با هم تو آتلیه قرارداد بستیم

گلم ایشون میگن مال باغ و تالار جداست؟ صد در صد 

هزینه اس برای فیلمبرداری باغ جداست فضای باز و فضای بسته بنده خودم فیلمبردار عزوسم

مگه از تو نظر خواستم! اگه تو یه تایپکی نظرت با من فرق داشت ریپلای نکن اه ؟
عزیزم میشه مشاوره بدی چجوریاس

گلم شما با یه فیلم بردار یا اتلیه قرار داد میبندین اونجا خودشون بهتون میگن ک فیلم برداری ب چه صورت چند ساعت بنده هر یک دقیقه تو فضای بسته رو ۳تومن میگیرم ولی فضای باز۱و نیم الی ۲ 

به خاطر این میگم هزینه فرق داره 

هر شات عکس داخل فضای بسته ۸۰تومن فضای باز ۵۰تومن

بهتون میگن ک چنتا عکس مسخاین و قسمتا ب این صورت چنتا فیم میخاین چند دقیقه ای چه سبکی. کلا همه چیزو اونجا بهتون میگن همه چیز متفاوت گلم

شما با فیلمبردار باید صحبت کنید علاوه بر فیلمبرداری باغ و اتلیه داخل تالار هم میخاین حضور داضته باشن باز اونجا ازتون سوال میشه ک چند دقیقه چ سبکی و با چه امکاناتی بیان ک هزینه تالار صد در صد با هزینه اتلیه متفاوت 

گلم شما با یه فیلم بردار یا اتلیه قرار داد میبندین اونجا خودشون بهتون میگن ک فیلم برداری ب چه صورت چ ...

بله حیلی ممنونم خیلی عالی راهنمایی کردی نکته ای که هست توجه کنم بهش ؟ من میخام یکم هزینه ها م پایین باشه اضافی چیاس مثه هلی شات میخام حذف کنم بنظرت کدوم واحبه

بله حیلی ممنونم خیلی عالی راهنمایی کردی نکته ای که هست توجه کنم بهش ؟ من میخام یکم هزینه ها م پایین ...

نکته ک درباره خودت باشه حتما دستمال با خودت ببر کفش راحتی چون  تو فیلم برداری خیلی اذیت میشی 

و اره اگه خودت دوست نداری میتونی حذف کنی به نظرم  یه البوم انتخاب کن به تعداد صفحاتش عکس برداری کن عکس اضافه جای اضافه هم میخاد 

و این که. تغریبا ۵الی ۷تا فیلم برداری میشه ک شما خودتون کم کنید. دوتا کافیه اگ هزینه اضافی نمیخاین و فیلمبرداری از خیابون رفتن ب سمت تالار یا منزل حذف کنید  مهم خودتونین گلک سلیقه ای چه فیلمی بخاین چ فیلمی نخاین