2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه استفاده نکردم  اما خیلی نقد منفی بهش وارد شده

آهان. نقداشو نمیدونم. داشتم از تجربه ی مصرف شخصیم میگفتم.

قیمتش واسم مناسب بود زمانی که خریدمش ( نزدیکای دویست تومن بود فکر کنم دقیق یادم نیست )

خیلی خیلی پربرکت بود و با وجود مصرف بالایی که داشتم واسم چهارماه مفید موند و خیلی دیر تموم شد.

ظاهر تیوپش خیلی شیک و دخترونه و خوش رنگ بود، سر تیوپ خیلی کاربردی بود، یه چیز جمع و جور بود و کیفیت تیوپش بالا بود توی سفر اینا نگران ریختنش نبودم اصلا.

تاریخ انقضای خوب و نرمالی داشت.

ترکیبات خیلی ساده ای داشت چیز خاصی نداشت بگم برای پوست ممکنه خشن باشه، بیشتر ترکیبات آبرسان و مرطوب کننده طور داشت اونطور که یادمه، تنها نکته ی خشنش همون دونه های اسکرابش بود که برعکس اکثر اسکرابا که دونه های تیز و خشنی دارن، دونه های گرد و نرمی بود و هیچ جوره پوست رو حساس نمیکرد یا آسیب نمیزد.

من واسم مهم بود بوی شدید نداشته باشه از محصولات عطری خوشم نمیاد، که این بوش خیلی نرمال بود اذیت کننده نبود ( بازم عطری بودا ولی یه چیز اذیت کننده نبود، من خیلی حساسم رو این موضوع و منو اذیت نکرد )

خوب کف میکرد، یه ذره اش واسه کل صورت کافی بود، تمیزکنندگیش نرمال بود، پوست من فوری خشکی میزنه، پوست منو خشک نکرد حتی یادمه بعد استفاده ازش یکمی پوستم نرم میشد که اینو خیلی دوست داشتم و راضی بودم از تاثیرش رو این مسئله.

کار خاص دیگه ای واسم نکرد. مثلا من آکنه دارم چندان جلوی جوشامو نمیگرفت، روی روشن شدن پوست هم نظری ندارم من پوستم روشن شده و نشدش یکیه  

از لحاظ خشن بودنش برای پوست نوجوان... راستش من اگه یکی دور و برم نوجوون باشه و روتین پوستی دلش بخواد، شوینده پوست نرمال لافارر رو لااقل قطعا پیشنهاد میکنم. پوست خشک یا چربشو نمیدونم تاحالا نخریدم. 

الان درجریان قیمتش نیستم فکر نکنم بیشتر شده باشه همون صد و خورده ای باید باشه.

حالا برعکس که شما میگی لافارر برای پوست نوجوون قویه، من از نظرم شوینده ی کامان برای پوست نوجوون خیلی چیز چرتیه این درحالیه که خیلیارو دیدم واسه دخترای کم سنشون کامان میخرن.

درآخر هم بگم اگه منم بخوام از لافارر نقد کنم، تنها نکته ی منفی ای که ازش دیدم همین ترکیبات ساده و ملایمش بود، من یه شوینده ی قوی برای جوشام دوست دارم. ولی خب برای پوستای نرمالی که توقع درمانی از شوینده ندارن چیز بدی نبود مناسبشونه.

حالا بعد لافارر من برای سن مثلا شونزده هفده شوینده اریکه هم پیشنهاد میکنم دکتر واسم نوشته بود اولین بار اون خیلی درمانی بود

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

آهان. نقداشو نمیدونم. داشتم از تجربه ی مصرف شخصیم میگفتم. قیمتش واسم مناسب بود زمانی که خریدمش ( نز ...

نقدتون کامل بود از پکیجینگش گرفته تا حسی که خودتون نسبت بهش داشتین

اما به حرکت غير حرفه ای که لافارر توی این محصول زده اینه که حتی تو محصول پوست چرب و آکنه دارش هم دونه های اسکراب داره. اسکراب اصلا برای پوست آکنه دار مناسب نیست چرا که باعث پخش شدن جوش ها میشه. و جایگزین اسکراب هم برای پوست های چرب لایه بردار های شیمیای نظیر aha، لاکتیک اسید و سالسلیک اسید و.. هست. 

و اینکه اسکراب برای استفاده روزانه اصلا مناسب نیست. هفته ای یکبار کافی هستش اونم برای پوست چرب فاقد جوش. چون روی پوست خراش های کوچک میکروسکوپی میندازه که چه بسا استفاده زیادش به لایه بریر آسیب میزنه. 

سولفات های بکار رفته توی شوینده قوی هستش. و احتمالا فقط افرادی که پوست شون خیلی چربه به دلایل فوق ازش راضی باشن. اونم در صورتی که اکتیوی توی روتین شون نباشه چون اکثرا در این مواقع پوست حساسه

پوست های چرب و جوش دار بدلیل استفاده بیش از حد از اکتیو ها و محصولات قوی برای رفع جوش و کنترل چربی استفاده میکنن بهتره از یه شوینده ملایم استفاده کنن. 

نقدتون کامل بود از پکیجینگش گرفته تا حسی که خودتون نسبت بهش داشتین اما به حرکت غير حرفه ای که لافار ...

گفتم که، من پوست خشک یا چربش رو اصلا پیشنهاد نکردم چون حتی نداشتمشون،

اتفاقا توی اینستا و دیجیکالا زمان خریدم دنبال تجربه ی مصرفش بودم از پوست خشک و چربش خانومای زیادی ایراد گرفته بودن، منم براساس نوع پوست اون موقعم کلا نرمال واسم بهتر بود، چرب رو ( که همش میگفتن خشک میکنه پوست رو ) گذاشتم بعدا بخرم.

پوست نرمالش برای پوست نرمال یا مختلط یه چیز خوب بود. اتفاقا از همین بابت درمورد دونه های اسکرابش حرف زدم، نظر 

من که کاملا برعکسه، من برای استفاده روزانه پیشنهادش میکنم خیلی مناسبه و اونقدرا قوی نیست.

یه سری دونه های نرم و گرده که لایه برداری خیلی خاصی نمیکنه ( نه اونجوری که آدم بخواد مصرفشو به دوبار در هفته محدود کنه ).

از بابت سولفاتش و اینا هم‌..‌‌ من پوستم حساسه و تند تند خشکی میزنه، تنها شوینده ایرانی ای بود بین سه چهارتا برندی که فعلا تجربه مصرفشونو داشتم که پوستمو خشک نکرد یا حساسیت نداد ( جوش ریز و کهیر و قرمزی و خارش و کشیدگی پوست و اینا هم نداشتم ) و توی چهارماه استفاده هرروزم، هیچوقت تاثیر منفی ازش ندیدم.

درسته جنبه درمانی نداشت چون اصلا ترکیباتش اونطور که اون زمان خوندم چیزی نبود که بخواد به پوست من کمک کنه ( چون یه چیز قوی برای جوش و جای جوش دوست دارم )

ولی درحد یه شوینده که به نظر میومد ادعای مرطوب کنندگی یا ابرسانی تقریبا داره و چربی مفید پوست رو از بین نمیبره و پی اچ پوست رو تنظیم میکنه و کلا درحد یه شوینده معمولی بدون هدف درمانی خاص، خیلی خوب اینکارو انجام میداد که.

نقدای منفیش شاید به پوست چربش فقط وارد باشه؟ نمیدونم. 

تجربه ی مصرف با نقد حرفه ای متفاوته چون یکی به پوستش یه چیزی میسازه که ممکنه درحالت کلی ببریش بررسیش کنی اصلا واسه پوست چیز مفیدی نباشه.

به هرحال قیمتش اونقدر بالا نیست که آدم از خریدش منصرف شه، توی ایرانیا هرکی بخواد یه شوینده امتحان کنه لافارر تو لیستش باشه منکه فکر نمیکنم پشیمون بشه و همچنان براساس چیزی که من از اون شوینده دیدم، واسه پوست نوجوون مناسب بود ( خصوصا به نسبت کامان و سینره که اصلا هیچوقت واسه نوجوون پیشنهاد نمیکنم 😆 )

کلا اینجور چیزارو من دوست دارم خودم تجربه کنمو یه نظر شخصی درموردشون پیدا کنم و لافارر یه چیزی بود که خریدش ضرر نداره از نظرم.

حالا فعلا دارم کامان رو تست میکنم شوینده هاشو، بعدا تو فکرم بود پوست چرب لافاررو هم بخرم ببینم چطوره.

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

سلام گلم من برای وایتینگ واژنم فقط یه تک جلسه لیزر ژولیت انجام دادم بدون هیچ درد و مشکلات پوستی مثل سوزش و قرمزی، پیش خانم دکتر عباسی کارش عالیه شمارشو بخوای برات میفرستم بهتر از اون پیدا نمیکنی .