آهان. نقداشو نمیدونم. داشتم از تجربه ی مصرف شخصیم میگفتم.
قیمتش واسم مناسب بود زمانی که خریدمش ( نزدیکای دویست تومن بود فکر کنم دقیق یادم نیست )
خیلی خیلی پربرکت بود و با وجود مصرف بالایی که داشتم واسم چهارماه مفید موند و خیلی دیر تموم شد.
ظاهر تیوپش خیلی شیک و دخترونه و خوش رنگ بود، سر تیوپ خیلی کاربردی بود، یه چیز جمع و جور بود و کیفیت تیوپش بالا بود توی سفر اینا نگران ریختنش نبودم اصلا.
تاریخ انقضای خوب و نرمالی داشت.
ترکیبات خیلی ساده ای داشت چیز خاصی نداشت بگم برای پوست ممکنه خشن باشه، بیشتر ترکیبات آبرسان و مرطوب کننده طور داشت اونطور که یادمه، تنها نکته ی خشنش همون دونه های اسکرابش بود که برعکس اکثر اسکرابا که دونه های تیز و خشنی دارن، دونه های گرد و نرمی بود و هیچ جوره پوست رو حساس نمیکرد یا آسیب نمیزد.
من واسم مهم بود بوی شدید نداشته باشه از محصولات عطری خوشم نمیاد، که این بوش خیلی نرمال بود اذیت کننده نبود ( بازم عطری بودا ولی یه چیز اذیت کننده نبود، من خیلی حساسم رو این موضوع و منو اذیت نکرد )
خوب کف میکرد، یه ذره اش واسه کل صورت کافی بود، تمیزکنندگیش نرمال بود، پوست من فوری خشکی میزنه، پوست منو خشک نکرد حتی یادمه بعد استفاده ازش یکمی پوستم نرم میشد که اینو خیلی دوست داشتم و راضی بودم از تاثیرش رو این مسئله.
کار خاص دیگه ای واسم نکرد. مثلا من آکنه دارم چندان جلوی جوشامو نمیگرفت، روی روشن شدن پوست هم نظری ندارم من پوستم روشن شده و نشدش یکیه
از لحاظ خشن بودنش برای پوست نوجوان... راستش من اگه یکی دور و برم نوجوون باشه و روتین پوستی دلش بخواد، شوینده پوست نرمال لافارر رو لااقل قطعا پیشنهاد میکنم. پوست خشک یا چربشو نمیدونم تاحالا نخریدم.
الان درجریان قیمتش نیستم فکر نکنم بیشتر شده باشه همون صد و خورده ای باید باشه.
حالا برعکس که شما میگی لافارر برای پوست نوجوون قویه، من از نظرم شوینده ی کامان برای پوست نوجوون خیلی چیز چرتیه این درحالیه که خیلیارو دیدم واسه دخترای کم سنشون کامان میخرن.
درآخر هم بگم اگه منم بخوام از لافارر نقد کنم، تنها نکته ی منفی ای که ازش دیدم همین ترکیبات ساده و ملایمش بود، من یه شوینده ی قوی برای جوشام دوست دارم. ولی خب برای پوستای نرمالی که توقع درمانی از شوینده ندارن چیز بدی نبود مناسبشونه.
حالا بعد لافارر من برای سن مثلا شونزده هفده شوینده اریکه هم پیشنهاد میکنم دکتر واسم نوشته بود اولین بار اون خیلی درمانی بود