2777
2789
عنوان

از دست خودم خسته شدم+عکس

451 بازدید | 27 پست

من برای بار دومم ازدواج کردم با یه پسری ک از خودم کوچیکتر و از هرنظر سر تر و علاوه اون بینهایت بینهایت عاشق منه یعنی هر بلایی سرش در میارم هرچقد بددهنی میکنم حتی روش چندبار دستم بلند کردم اما بازم فقط بهم محبت میکنه و خم ب ابروش نمیاره میگه حرص نخور من حتی ب خانوادشم بی احترامی کردم و قطع رابطع اما اون عاشق خانواده منه و اصلا اهل تلافی و اینا نیس انقدر سادس ک حتی گوشی اندروید هم نداره گوشی قدیمی دکمه ای دارع قرون ب قرون پولاشم میده دست من 

اما من عاشق مردای مغرورم چون کسی ک دوسش داشتم شخصیتش مغرور و درونگرا و خشک بود هرکاری میکرد بازم عاشقش بودم حتی بم چنبار خیانت کرد بازم بخشیده بودمش 

من چیکار کنم چطوری خودمو تغیر بدم ک شوهرمو اذیت نکنم دلم ب حالش میسوزه ولی دست خودمم نیس 

اوسکولی ؟ همچین مردی رو باید اذیت کرد آخه دیوونه؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشی که میزنه زیردل یعنی این😑😑😑

همه ارزوشونه همچین شوهری داشته باشن بعد تو اینکارارو میکنی

نکن اونم یه صبری داره بلاخره از دستش میدی 😶😑

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

واقعا حیفه 

عزیزدلم حیفه اون آقا کاری نکنین که به فکر بره که این همه به شما محبت میکنه و شما جوابشو اینطور میدی  

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

جفتتون انگار یه شخصیت دارید چون اونم مثل شما عاشق کسی هست که حتی تحقیرش کنن بازم میمونه و شما هم یه همچین کسی رو میخوای که تحقیرتم بکنه بازم کنارش بمونی

به نظرم اینجور مشکلات اونقدر ساده نیست من بگم تلاشتو بکن دوسش داشته باشی و فلان، نیاز به درمان داری نیاز به جلسات مشاوره یعنی باید برای شخصیت خودت ارزش قائل بشی تا کسی رو بخوای که بهت احترام میگذاره نه کسی که خوردت میکنه.

شما و همسرتون  باید برید پیش روانکاو‌ و روان درمانگر.....این رفتار همسر شما اسمش عشق نیست حقارت است و ایشون باید بتونن عزت نفس خودشون را بازیابی کنن ،شما هم باید بتونی رفتار درست را یاد بگیری

جواب ابلهان خاموشیست

جای تو و همسر قبلیت عوض شده، ازدواج اولت شوهرت هر بلایی سرت اورد و تو نفهمیدی و عاشق موندی الان تو داری هر بلایی سر این جوون میاری و اون نمیفهمه اگه درمان نکنی خودتو اینم نتیجه اش مث ازدواج اولت میشه.

2790
2778
2791
2779
2792