2777
2789
عنوان

خوانندگی

171 بازدید | 16 پست

🥺💔من خیلی خیلی ب خوانندگی علاقه دارم میخوام برم گیتارم یاد بگیرم ولی صدام زیاد خوب نیستش بنظرتون راهی نیستش صدام خوب شه😭😭۱۶ سالمه 

هرکاری باشه میکنم صدام خوب شه چون واقعا علاقه دارم

بدنم خستس عجیب:)

برو پیش استاد آواز 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقن تاثیری داره؟آخه میگن صدا استعدادیه اینا الکیه نمیدونم💔

اره تاثیر داره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

با تمرین صدارو میشه از صفر ب صد رسوند اگه علاقه داری حتما برو دنبالش توی یوتیوب دنبال ویدیو های صد ...

جدیی 

جز صداسازی فکر کنم باید مثلا ی غذاهایی رو بخوریم ی غذاهاییو نخوریم درسته یا نه؟

بدنم خستس عجیب:)
منم علاقه دارم ولی صدام شبیه حمید لولاییه:/

پاره🤣🤣🤣

جدیی  جز صداسازی فکر کنم باید مثلا ی غذاهایی رو بخوریم ی غذاهاییو نخوریم درسته یا نه؟

سیب تخم مرغ خام ول الان ن ب ی جا ک رسیدی قبل تمرین

جدیی  جز صداسازی فکر کنم باید مثلا ی غذاهایی رو بخوریم ی غذاهاییو نخوریم درسته یا نه؟

اون براب مرحله ی بعد از یادگیریه ک نحوه ی خوندن رو یاد بگیری

ولی اب خوردن خیلی خیلی موثره

صدای خوبی میخوای داشته باشی، پس اب زیاد بخور

!! It's me