2777
2789
عنوان

عازم کربلا..

204 بازدید | 18 پست

دوووووستان برا ۵ خرداد اسم نوشتم برم کربلا پاک یادم رفته۷ ام پریودم هنوز پول ندادم..میتونم قرص ال دی بخورم ک پریود نشم؟تاحالا نخوردم ینی مشکلی پیش میاد؟🥲🥲🥲

.

ن اگ میتونی بخوری بخور 

رفتی لطفا برام دعا کن دعای مخصوص بگو ب حاجت دلش برسه زودتر شرایط درس بشع و بیاد خاستگاری و ازدواج کنیم

افسانه

لطفا یادت نره🥺🌱

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

توروخدااابرای من دعاکن کنکورمو قبول شم💔😔

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌

برو دکتر قرص میده عادات ماهانت به تاخیر میفته

🇮🇷لعنت خدا بر جنایتکار اپسین ، قاتل کودک میناب، قاتل حال خوش مردم ایران🇮🇷منتقم ، حجت خدا بر زمین (ع)به زودی می اید 🇮🇷ذوالفقار علی(ع) قاتل بی شرفان اپستین خواهد شد🇮🇷

التماس دعا 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

آره من مجردیم یه بار قرص خوردم..‌‌‌‌‌‌‌‌الانم همیشه میخورم برا مسافرت های زیارتی...ممکنه حالت تهوع پیدا کنی یکم چون بار اولته...التماس دعا

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم