2777
2789
عنوان

دیگه همه چی تمومه ..

540 بازدید | 62 پست

دارم به مرز جنون می رسم . دیگه نمی تونمممممم . دیگه نمیشه از وقتی دیگه منو نخواست دارم نابود می شم . همه چیم ریخته بهم . نمی تونم غذا بخورم نمی تونم کارامو با تمرکز انجام بدم . پریودیم ریخته بهم . خوابم ریخته بهم . آرامشم ریخته بهم . 

هر روز می گم خدایا یا منو بکششششش یا کاری کن از این وضعیت نجات پیدا کنم . دیگه هیچ راهی نمونده . اون پسر از اولش می دونست من افسردگی دارم و اومده بود کمکم کنه .بهش گفته بودم اگر تو هم بری من نابود میشم. من دیگه توان ادامه دادن ندارم  . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط صبر کن زمان بگذره کم کم بهتر میشی واسه حال این روزات خواهش میکنم یه کلاس رقصی و ورزش چیزی برو میدونم سخته اولش ولی زودتر حالت خوب میشه

🍒خدا درستش کرد همینجور که میخواستم  💚🌱بالاخره رویاهاش اونو بغل کرد >>>>>دانشجومعلم🙃🍓

دیگه نمیشه . خسته ام . از خودم از این زندگی . از اونی که ولم کرد و منو نخواست . 

به پشمات نخواست مگه فحطی ادمه🙄

عشق لیاقت میخواهد و عاشق شدن جرات همیشه دنبال کسی باش که با تمام عیب هایت حاضر باشد که به توعشق بورزد

منم خسته شدم من گ سالم بودم فقط حساس بودم رو حرفا کو کارا مخصوصا وقتی طرف عزیزه . من چیکار کنم عاشق شدم چیکار کنم نمیخام یک نفر مال همه باشه . من ک اینجوری نبودم اون اینجوریم کرد الان دیوونه شدم همه بهم میگن دیوونه خودشم بهم میگه دیوونه ولی من دیوونه نیستم من تحمل ندارم ببینم مثل من وفادار نیست 

💕🌸☘️🌹

چیکار کنم . قلبم روحم داره عذاب می‌کشه . و اون خیلیییی بی تفاوت شد نسبت بهم . 

کاری ازدستت برنمیاد منم خودمو نابود کردم غرور وشخصیتمو له کردم به خاطرش،  نخواست که نخواست سه ماه گذشته برام عادیه ولی هنوز دوسش دارم  تازه اشناس هرلحظه ممکنه باهاش چشم توچشم بشم

فقط صبر کن زمان بگذره کم کم بهتر میشی واسه حال این روزات خواهش میکنم یه کلاس رقصی و ورزش چیزی برو می ...

وقت های حالیم چی ؟ شبا موقع خواب چی ؟؟؟ 

چقدر تلاش کردم که خوب شمممم . چقدر تلاش کردم فراموشش کنم . آخرش چی شد؟ اینکه برم اولین پستی که تو اینستا براش فرستادم رو دوباره تو اینستا ببینم و حالم بد شه