تا قبل از این که برم سرکار همش بهم میگفتن یه نفرو واسه خودت جور کن تا پشتت باشه از الان دست به کار شو انگار تنها راه زندگی کردن و نفس کشیدن اینه که یه نر بالا سرت باشه 😐😐
ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش
انقد تو سایت از بدی های شوهر میگن من تصمیم گرفتم اصلا ازدواج نکنم خودمم یه تجربه ناموفق داشتم اخه🥲
حالا من گادر بگیر نیستم که بگم نه ازدواج بده و اینا ولی لازم و ضروری هم نمیدونمش
ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش
زن بودن سخته، زن بودن تو اینجا سختتر... باز خوبه حداقل ابعادش عوض شده، قبلا واسه حتی مثلا یه مو رنگ ...
😂😂الانم تو سایت میشنوم البته ندیدم که شوهرش نمیزاره موهاشو رنگ کنه
نمیدونم چرا با مردا رابطه خوبی ندارم میدونم شاید منجر بشه تنها بمونم اما دست خودم نیست خیلی روی اعصابم هستند به نظرم زن ها درکشون بیشتره برای همین اذیت میشن
😂😂الانم تو سایت میشنوم البته ندیدم که شوهرش نمیزاره موهاشو رنگ کنه
واقعا چیز عجیبیه، فکر کن یه اسم میاد تو شناسنامهات بعد کل زندگیت تحت تاثیر قرار میگیره دیگه اختیار هیچ چیزت دست خودت نیست، مجردی یه جوره متاهلی هم یه جور دیگه :)