2789
عنوان

لاغری صورت

454 بازدید | 24 پست

خانوما راهی میدونین برای لاغر کردن صورت ؟من صورتم خیلی تپله واصلا با اندامم همخوانی نداره چون بدنم لاغرو ظریفه دوست داشتم صورتم لاغر میشد ولی نمیدونم چیکار کنم اگه راهی بلدین بگین لطفا ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیر خشک بخور یکی از دوستام اینقدر لاغر بود شیر خشک خورد صورتش تپل شد البته بدنشم تپل شد😁

خوشمزه اس؟‌😂

«کاش خدا حق را به حق‌دار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زن‌هابايد ديوانه باشند كه فكر مي‌كنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بوده‌اند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼‍🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آن‌جا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او  ماده‌اى  غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زن‌ها هديه‌هایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛

منم صورتم تپل شده انگار حامله ام هرکی رد میشه لپمو میکشه بدم میاد 😂😔 اما بدنم تازه به وزنی که میخاستم رسیده 

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
خوشمزه اس؟‌😂

نه من چند سال پیش خریدم خیلی بد بود مخصوصا وقتی با اب قاطی میشه 😂😂😂

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
منم صورتم تپل شده انگار حامله ام هرکی رد میشه لپمو میکشه بدم میاد 😂😔 اما بدنم تازه به وزنی که میخا ...

خیلی بده لعنتی حالا تو که حامله ای من ذاتی همینم😂

نه من چند سال پیش خریدم خیلی بد بود مخصوصا وقتی با اب قاطی میشه 😂😂😂

پس‌چیکار کردی وزن گرفتی 😂

«کاش خدا حق را به حق‌دار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زن‌هابايد ديوانه باشند كه فكر مي‌كنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بوده‌اند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼‍🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آن‌جا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او  ماده‌اى  غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زن‌ها هديه‌هایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛
خیلی بده لعنتی حالا تو که حامله ای من ذاتی همینم😂

نه بابا حامله نیستم که میگم یعنی عین حامله ها صورتم باد کرده 😂😂😂😂😂😑😬😬

پس‌چیکار کردی وزن گرفتی 😂

معجون بوعلی سینا خریدم بیست روزه ۶کیلو وزن گرفتم 😁😁😁 من هرکاری بگی کردم از انواع قرص های شیمیایی تا طب سنتی  فقط این معجونه چاقم کرد 

شیر خشک بخور یکی از دوستام اینقدر لاغر بود شیر خشک خورد صورتش تپل شد البته بدنشم تپل شد😁

تو آرزوی منی عاشق صورت پرو گونه دار هستم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
معجون بوعلی سینا خریدم بیست روزه ۶کیلو وزن گرفتم 😁😁😁 من هرکاری بگی کردم از انواع قرص های شیمیایی ...

جدی از کجا گرفتی ؟

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

جدی از کجا گرفتی ؟

من همدانی هستم تو دیوار گذاشته بود رفتم خریدم تو خونه درست میکردن یع شیشه کوچک ۱۷۰ ......  دوتا قاشق چایخوری قبل هر وعده غذایی بخوری فقط باید اصل باشه .... سه نوع شیره کنجد پودر نارگیل پودر جنسینگ تخم شنبلیله و یونجه داره خیلی اشتها اوره من شبها هم پا میشدم نون میخوردم 😑😂