2777
2789
عنوان

شوهرم.... 😭

402 بازدید | 23 پست

سلام قشنگا گوشی شوهرمو باز کردم رفتم ت گوگل فیلم های بد نگا میکنه زدع زنای بدکاره ایرانی منم ناراحت شدم سر اون دعوامون شد اومد گفت بری بیرون از خونه ت خونه خیلی اتفاقا میوفته بعدش گفت لازم باشه زن میارم تو خونه خیلی داغونم من براش چیزی کم نذاشتم درباره رابطه 😭😭چیکار کنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😐😐😐😐😐😐 چرا صداشو ضبط نکردی

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

گفتن حرفم زیاد خوب نیست ولی

شاید در حد کنجکاوی و دیدن بوده. حالا ک مچش رو گرفتی دیده ضایع شده دست پیش گرفته. اگه سایقه خیانت و زن بازی نداره چشم پوشی کن. ادمیزاده و شیطون تو جلدش رفته

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

خدایی چه فازی دارید برا هرچیزی میگید طلاق؟؟؟؟ مگه زندگی خراب کردن آسونه؟؟

😂😂  چی میگی

ولی زندگی کردن با همچین حیوونی آسون نیست

من با هررر چیزی کنار بیام ، حتی با معتاد بودن ، ولی با خیانت کنار نمیام ، خودش با کمال پر روزیی میگه این کارو میکنم ، میدم دست داداشم و داییام تا به گ... بدن ک دیگه از این زر ها نزنه

چون همچین کسی آدم نمیشه

این کاربری واگذار شده ✌️