2821
2789
عنوان

فیشیاللللل

81 بازدید | 12 پست

من صورتم تقریبا صافه فقط یخورده جوش زیر پوستی و جای جوش قرمز دارم 

یه مرکز خیلی خوب برای فیشیال هست ۷۵۰ میگیره 

بنظرتون برم ؟؟؟(پزشک متخصص )

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لک و خال نداری؟

خال ندارم 

یه لک خیلی کوچولو که جای سیاه شده دارم

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

منم خیلی دلم میخواد برم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
آره برو پاکسازی پوست عالیه برای هرپوستی تو هر شرایطی. قیمتشم مناسب گفتن بهت

عزیزم صورت کاملا صاف میشه بعدش ؟؟

خود دکتر گفت صاف میشه 

منم خیلی دلم میخواد برم

منم خیلی تعریفش رو شنیدم که عالیه 

عزیزم صورت کاملا صاف میشه بعدش ؟؟ خود دکتر گفت صاف میشه 

بستگی به پوست خودت داره، میگی پوستت خوبه فقط یکمی جوش زیرپوستی و ایناست، پس آره حال پوستت خیلی خوب میشه و فرق پیدا میکنه با قبلش. ولی با یبار خیلی معجزه نمیشه اگه بخوای چیز خاصیو درمان کنی. اون جوش زیرپوستیارو هم تا یه حدی از بین میبره یا لااقل میارتشون رو سطح پوست که سریعتر برن. اون جای قرمزی و اینارو هم اولش ممکنه یکمی قرمز تر دیده بشه ( چون رو پوستت کار شده ) فردا پسفرداش کلا دیگه قرمزیش از بین رفته. 

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

بستگی به پوست خودت داره، میگی پوستت خوبه فقط یکمی جوش زیرپوستی و ایناست، پس آره حال پوستت خیلی خوب م ...

عزیزم می‌خوام یه روتین پوستی هم برام بنویسه دکتر 

بنظرت بعد از فیشیال میتونم از سرم ویتامین سی و هیالورونیک اسید استفاده کنم ؟؟

عزیزم می‌خوام یه روتین پوستی هم برام بنویسه دکتر  بنظرت بعد از فیشیال میتونم از سرم ویتامین سی ...

چقدر کار خوبی میکنی، اصلا پاکسازی کنی ولی روتین نداشته باشی پوستت درمان خاصی واسش اتفاق نمیوفته یا خب چندروز بعد فیشیال همچنان خوبه ولی باز مشکل واسش درست میشه ( جوش سرسیاه و اینجور چیزا خصوصا ). ببین خود دکتر براساس نوع پوستت که بهت میگه همه چیو، ولی کلا بعد پاکسازی تا چندروز مجبوری به پوست استراحت بدی و صرفا تمیز نگهش داری، درحد شوینده و تونر اینا. هیالورونیک اسید فورا مثلا فردای پاکسازی پوستتو حساس میکنه ( سوزش خارش خشکی اینا ). ولی به صورت کلی آره چرا نتونی استفاده کنی. بعد اون دوسه روز استراحت تو روتینت باشه عالیه ( اوردینری رو پیشنهاد میدم، یکمی گرونه ولی اصل باشه خیلییی معجزه میکنه ) سرم ویتامین سی هم تجربه مصرف نداشتم اصلا ولی حدس میزنم اونم برای دقیقا بعد پاکسازی ( مثلا تا فردا پسفرداش ) سنگین باشه. کلا بعد فیشیال انگار یه لایه از پوستت رفته، هرچیزی که بخواد لایه برداری کنه ازش یا خشونت آمیز باشه واسش   ممنوعه

چقدر کار خوبی میکنی، اصلا پاکسازی کنی ولی روتین نداشته باشی پوستت درمان خاصی واسش اتفاق نمیوفته یا خ ...

اها مرسی عزیزم 

من کلا دو تومن دارم که ۷۵۰, رو میدم واسه پاکسازی و ۱۲۰۰ رو محصول میخرم 

ضدآفتاب و آبرسان و مرطوب کننده و شوینده و میسلار واتر رو همیشه استفاده میکردم و الان می‌خوام ویتامین سی و هیالورونیک اسید رو هم این دوره اضافه کنم 

که فکر نکنم بشه با ۱۲۰۰ همه اینا رو خرید 😂😂چون بجز آبرسان و یکم ضدآفتاب همه محصولاتم رو تموم کردم 

یه هفته بعد از فیشیال روتینم رو شروع میکنم 

اها مرسی عزیزم  من کلا دو تومن دارم که ۷۵۰, رو میدم واسه پاکسازی و ۱۲۰۰ رو محصول میخرم  ...

یه هفته عالیه ( قبلش همچنان از شوینده اینات استفاده کن + ضدآفتابت حتما )

وای آره   با یکو دویست همشونو نمیشه. خیلی حساس نباش همشونم ضروری نیستن. شوینده ضروریه، و ضدآفتاب. حالا براساس نیازت آبرسان یا مرطوب کننده یکیشم باشه کافیه. اگه میخوای ویتامین سی یا هیالورونیک اسید اضافه کنی، به نظرم فعلا برای ویتامین سی یکمی صبرکنی بهتره. بعدا رفتی نتیجه رو تاپیک بزن بگو بهمون 

یه هفته عالیه ( قبلش همچنان از شوینده اینات استفاده کن + ضدآفتابت حتما ) وای آره    با ی ...

مرسی عزیزم 

شنبه نوبت دارم 

حتما تایپیک میزنم 

خیلی ممنون که وقت گذاشتی مهربون🥰❤️