2777
2789
عنوان

آیا باردارم ؟

186 بازدید | 11 پست

سلام به همگی خوب هستین 

منمشکل پلی کیستیک دارم و خودم پریود نمیشم مگر اینکه دارو مصرف کنم . بچه هم ندارم و یک بار ivf  ناموفق داشتم . 

حدود 6 ماهه دکتر برای من و همسرم داروی تقویتی نوشته بود و گفته بود بعد عید برم که دوباره ivf  بشم . 

این ماه هم  از روز 18 پریودم به مدت 10 روز قرص دوفاستون خوردم که پریود بشم . ولی حدود 10 روز هست پریود نشدم و بی بی چک زدم مثبت بود .

خانمها به نظرتون احتمال بارداری وجود داره ؟

انشالله که هستی😍

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااای مبارکه قربون خدا برم سوپرایزت کرده دعا کن منم اینماه باردار بشم منم دو بار آی وی اف ناموفق داشتم هیچ حسی بدتر از این نیست 

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
واااای مبارکه قربون خدا برم سوپرایزت کرده دعا کن منم اینماه باردار بشم منم دو بار آی وی اف ناموفق دا ...

قربونت برم خدا از دهنت بشنوه رفتم آزمایش ولی هنوز جوابش رو ندادن . 

از ته دلم براتون دعا میکنم امیدوارم دامن شما هم سبز بشه .

تو هم برای من دعا کن انشالله جواب آزمایش هم مثبت بشه . 

قربونت برم خدا از دهنت بشنوه رفتم آزمایش ولی هنوز جوابش رو ندادن .  از ته دلم براتون دعا میکنم ...

به دلم افتاده مثبته حتما بهم خبر بده زیر همین تاپیکت منتظر خبر خوب هستم

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
چه خبر جواب آزمایش گرفتی؟ همش تو فکرتم

سلام عزیزم قربونت برم آره گرفتم جواب رو مثبت شد بردم دکتر 6 هفته اش هست 

الهی دامن شما هم سبز بشه . به امید روزی که شما هم از شوق گریه اتون بگیره 

برام دعا کنین بتونم به سلامتی حفظش کنم 

سلام عزیزم قربونت برم آره گرفتم جواب رو مثبت شد بردم دکتر 6 هفته اش هست  الهی دامن شما هم سبز ...

الهی هزاران بار شکر اشک تو چشمام جمع شد خیلی برات خوشحال شدم سالم بغل بگیریش انشاءالله خیلی برام دعا کن 🌺🌺🌺

داروهای تقویتی چیا مصرف کردین؟

من خودم چون مشکل کیست داشتم برام قرص متفورمین و IP6 نوشته بود با کیوفول 

ولی برای همسرم پودر آنتروفرتی و قرص فرتیل اید نوشته بود دکتر مرد هم براش چند تا قرص مخصوص پروستات نوشته بود