2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 20 پست
یکی از کشورهای حوزه اسکاندیناوی مثل سوید.نروژ ....اولین دلیلش وجود عدالته این که تو این کشورها امکان ...

خیلی کارت درسته 

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 
خیلی کارت درسته 

ممنون عزیزم البته از خودم که گذشت ولی دوست دارم بچه هام توی اون فضا و به دور از این همه دغدغه و استرسهای بیخود زندگی کنند کاش امکانش بود

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی خیلی چیا مثلا

یعنی تو اگه درس میخونی نگران بازار کارش نیستی

یعنی اگه کارگری نگران شکم زن و بچت نیستی

یعنی خرید یه ماشین با حقوق روزی ۸ ساعت واست رویا نمیشه

یعنی خوردن غذا توی بیرون خریدن لباس مورد علاقت و.. خیلی چیزای دیگه نگرانی برات نداره

از همه مهمتر ازادی اجتماعی و سیاسی و اعتقادی هم داری

تفریح خودتو داری و واسه یه مسافرت نباید نگران هزینش باشی. 

میتونی واسه پولت و ایندت برنامه ریزی کنی و از خواب پا میشی همه قیمتا ده برابر نمیشه یه دفعه

توی الودگی و کثافت ماشینا زندگی نمیکنی

واسه اجاره خونه و حتی خرید خونه نباید خیلی استرس داشته باشی اجاره که اصلا خرید هم فوقش با سه چهار سال کار میتونی بهش برسی

واسه دنبال کردن علایقت نباید نگران نون شبت باشی

رفتن به دانشگاه و خوندن رشته مورد علاقت با کمی تلاش به دست بیاد و نگران سهمیه و پول کلاس جبرانی و مدرس کنکور و.. نیستی

امنیت بیشتری هم داری به عنوان یه زن

و خیلی چیزای دیگه

یعنی تو اگه درس میخونی نگران بازار کارش نیستی یعنی اگه کارگری نگران شکم زن و بچت نیستی یعنی خرید ی ...

کامل تر از این نشنیده بودم سنگ تموم گذاشتی. مرسیییییی🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💖💖💖💖❤️❤️❤️❤️

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز