2777
2789

چون براشون مهم نیستی 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مثلا تو همین سایت می بینم بعضیا میگن ما ۴ ساله با یکی مجازی دوستیم و خیلی رابطمون خوبه ولی چرا ب ...

الکیه باورنکن.

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
الکیه باورنکن.

یعنی مشکل از من نیست؟ 

یا مثلا میگن رل مجازیم که ۸ ماهه باهاشم داره میاد خواستگاریم .

آخه من موندم مگه میشه توی مجازی ۸ ماه رل بمونید. یعنی اصلا قابل باور نیست . برای من هرچی بوده نهایتتتتتتت دوماه بعد گفته دیگه نمی خوامت😑😑

عزیزم شاید وقتی باهاشون حرف میزنی زیادی مینالی

من خودم از آدمای اهل ناله بدم میاد....همه به اندازه خودشون مشکلات دارن این خوب نیست تا یه نفر رو گیر میارن سریع لبشون به گله و شکایت باز میشه

من خودم یه دوستی داشتم یه وقتایی بی خوابی میزد به سرش ساعت ۴صبح ۶صبح وقت و بی وقت پیام میداد همش هم گله از زندگی و روزگار و که چرا عروس نمیشه ۴۲ سالش شده...چرا مردم شانس دارن من ندارم...خدالعنت کنه عروسمون فلانه....یعنی واقعا از دستش گوه گیجه گرفته بودم خیلی رو اعصاب و روانم بود حتی دیگه جوری بود که منم به استرس افتاده بودم...دیدم واقعا دارم از نظر روحی ضربه میخورم سعی کردم کم کم خودمو بکشم کنار...دیگه از هر ده تا پیامی یکیشو جواب دادم خدا رو شکر دست از سرم برداشته 

یعنی مشکل از من نیست؟  یا مثلا میگن رل مجازیم که ۸ ماهه باهاشم داره میاد خواستگاریم . آخه من ...

الکیه همش باورنکن.بعدشم پسرای این زمونه چون بیشتربخاطر وقت گذرونی میخوان دوستیاشون زیادطولانی مدت نیس.برات مهم نباشه هرکی گفته نمیخوادت نشونه ایراد شمانیس دوستیا اینطوری شده.هرکی رفت به درک.موندنی میمونه.کسی که لیاقتت روداره

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹