2777
2789
عنوان

مرد تکیه گاه زن...

206 بازدید | 12 پست

هیچ وقت این جمله رو زندگیم حس نکردم... 

هیچ وقت شوهرم تکیه گاه و پشت من نبود

نه تو شادی نه تو غم نه تو بیماری نه تو بی پولی هیچ جا همیشه شونه هام خالی بود از درون خالی بودم. 

اگر مردی دارین که همه جوره میتونین بهش تکیه کنین خیلی قدرشو بدونین که برای خیلیا حسرته... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما رو نمیدونم.ولی من اشتباهم این بود که فکر میکردم یه مرد میتونه همه چیو تغییر بده و درستشون کنه غافل از اینکه فقط گند زده شد به زندگیم.از خودم متنفرم چون همیشه آدم ضعیفی بودم و به بقیه تکیه کردم.انشالله بمیرم آدم بی عرضه چه به زندگی کردن

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

عزیزم کلی نمیگم‌ولی الان کم نیستن مردایی که دنبال این هستن به زن و خونواده اش  تکیه کنن چه از نظر مالی و...... و من با اینکه سنم کم نیست ولی چنین مردایی  بیشتر تو گذشته و پدر هامون بودن که همه جوره میشد روشون حساب باز کرد ولی الان یافتن این چنین مردایی ، نایاب هستش ولی خوب بازم میگم چنین افرادی هستن. . 

منم مثل توام استارتر.حتی یک دقیقه احساس نکردم دارمش.بلکه با وجودش تنهاتر از قبل شدم.چون حتی نمیزاشت ...

نمیدونی یه زمانایی چنان به وجودت احتیاج داشتم ولی نبود برای همین نمیتونم از اعماق قلبم دوسش داشته باشم نمیتونم

منم مثل توام استارتر.حتی یک دقیقه احساس نکردم دارمش.بلکه با وجودش تنهاتر از قبل شدم.چون حتی نمیزاشت ...

چقدر جملت قشنگه با وجودش تنهاتر از قبل شدم من دقیقا همین جوری شدم تنهاتر از قبل