2777
2789
عنوان

ازدواج تو سن ۱۶ سالگی زو قبول دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 75 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ب خدا هیچی از ازدواج نمیدونه فقط به رقص  و خوشگذر‌نی نامزدی فکر میکنه

خب پس ازدواج احتمالا مناسب ایشون نیست و به چشم یه اتفاق زیبا بهش نگاه میکنه ولی براش آرزوی خوشبختی میکنم از ته قلبم. امیدوارم انتخابشون درست بوده باشه 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
نمیدونم والا  ذوقم میکنن

پسره خوبع؟

من مخالف شدید ازدواج تو این سنم ولی خانواده های ما خیلیا خوشبخت شدن شاید بهترین پسر قسمتش شده واونقدر پخته شده که فکرمیکنه باازدواج خوشبخت تر میشه تا دوران مجردی.همه مثل هم نیستند چون یه سریا بدبخت شدن اون هم خدایی ناکرده بشه،برای خوشبختیش هم دعاکن ولی دیگ نگو چون خانواده بیشتر صلاح دخترشون رو میدونن

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️

دخترم من ۲۰سالگی ازدواج کردم ولی هنوزمیگم کاش سن ۳۰ سالگی ازدواج میکردم یک کم پخته تر و منطقی تر میشدم و فهمیده تر 

معلومه كه اين سن سن دونستن نيست ، تجربيات هست كه شخصيت رو پخته ميكنه ، متاسفانه چون تو جامعه ي سنتي اي مث ايران هنوز دختر ناموس محسوب ميشه ميخوان زودي اين بار رو از سر باز كنن كه آبروداري كنن مثلا ... ميترسن يا بعذا مردم بگن دختر ترشيد يا به قول خودشون به راه بد كشيده شد يا يكي خدايي نكرده تعرض كرد و خلاصه حرف مردم !!!!اينا همه از عقب موندگي خانواده اس 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹