2777
2789
عنوان

خیانت برا همه هست حتی سلبریتی ها!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 29 پست

مونده ب ذات آدم 

ذات خراب باشه تو پیریم خیانت میکنی 

دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیکه و شکیرا ازدواج نکردن خب تبیعیه این رابطه ها یه روزی تموم میشن

شهاب حسینی و زنش،بهاره رهنما و شوهرش اینا و چی میگی اینا ک ازدواجشون دائم بود،من از همه توقع داشتم بجز شهاب حسینی البته من نشنیدم شهاب خیانت کرده باشه ولی اینکه بعد دوتا بچه رفته با ی دختر کم سن و سال ازدواج کرده خودش خیلی چیزارو میرسونه

شهاب حسینی و زنش،بهاره رهنما و شوهرش اینا و چی میگی اینا ک ازدواجشون دائم بود،من از همه توقع داشتم ب ...

اره ما خانما برای مردا تکراری میشیم شانس که نداریم حتی مردای با فرهنگش هم اشغال از اب در میان دیگه نمیشه رو هیچ مردی حساب کرد

شهاب حسینی و زنش،بهاره رهنما و شوهرش اینا و چی میگی اینا ک ازدواجشون دائم بود،من از همه توقع داشتم ب ...

بینشون محمود پاک نیت و مهوش صبرکن از زوج های متعهد هستن. نیمه پر رو هم ببینین از این موارد کم نیستن

اره ما خانما برای مردا تکراری میشیم شانس که نداریم حتی مردای با فرهنگش هم اشغال از اب در میان دیگه ن ...

ما باید یاد بگیریم تو این چهار روز زندگی جز خدا رو هیشکی حساب نکنیم💕

تو سلبریتیا من عاشق زوج دیوید بکهام و ویکتوریا هستم بافرهنگ و اصیل 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

به نظرمن یکی ازدلیلای خیانت محدودیته...مادرشوهرمن ودوتادختراش یکی دوساله جلو شوهرم وبرادرشوهرام روسری نمیپوشن وبلیز شلواری شدن...روز عقدمون شوهرم از دیدن خواهراش بالباس مجلسی وارایش هیجان زده تربود تادیدن من میگفت من تاحالا ابجیامو بااین لباس وبی روسری ندیدم..به نظرمن همین جوری حریص موندن به جنس مخالف...ویکی رابطه بین خواهربرادریشون که صمیمی نیست راحت نیست باهم..برادرشوهر بزرگم خیانت جنسی کرد به خانومش.حتی یه بار مامسافرا بودیم یه زنی روبرده بود خونه ما همسایه زنگ زد بهم‌گفت.برادر شوهر دومیم وشوهر خودمم باچت کردن.همین الانم باهاش قهرم...به نظرم همش برمیگرده به خانواده 

همیشه استثنا وجود داره👌

بحث فساد در سینما هم یه مسئله کاملا جدیه چیعنی طرف بخاطر نقش و شهرت تن به چه چیزایی میده مخصوصا خانومای هنرمند اگه دقت کنید بعد از ازدواج بیکار میشن و نقشی بهشون پیشنهاد نمیشه

باور کن اونام خیانت دیدن ولی صداشو بلند نکردن شک نکن

بعید میدونم‌چون پاپاراتزیا تو حیاط خونشونم ولشون نمیکنن 

درکل تو تمام مراسمات باهمن همیشه و زندگیشون تو مجازی پخش نیست

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
به نظرمن یکی ازدلیلای خیانت محدودیته...مادرشوهرمن ودوتادختراش یکی دوساله جلو شوهرم وبرادرشوهرام روسر ...

والا الان این فضای مجازی خودش صدتا خونواده رو حریفه بازم تو خونواده ها هنوز ی محدودیت هایی هست ولی تو این گوشی ها محدودیت اصلا معنا نداره فقط کافیه بخوای خیانت کنی همچین در دسترسه لامصب ک نگوووو

والا الان این فضای مجازی خودش صدتا خونواده رو حریفه بازم تو خونواده ها هنوز ی محدودیت هایی هست ولی ت ...

نه خیانت اینا برمی گرده به زمان گوشی لپ لپیا...افرین میگی اگه بخوای...مهم همین نخواستنس...من ۱۲ ساله دارم خیانت این مدلی میبینم از شوهرم بیخ گوشم..هزار بار برام پیش اومده اما حتی فکر کردن بهشم برام عذاب وجدان داشته..مهم تعهده اصالته نون حلاله بزرگ خانواده اس..به شوهرم میگم حلقه ازدواج برای تهعد ووفاداریت نسبت به من تودستت چطور بااون دست چت میکنی وپیام میدی یکم عذاب وجدان نمیگیره وککشم نمیگزه