2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گز گز ندارم ولی کمر درد خفیف داشتم فکر نمیکردم دیسک باشه ولی یهویی درد به پای چپم زد ازدرد دیگه ته 3هفته عذاب کشیدم بعدشم که با فیزیو تراپی طب سوزننی کمی بهتر شدم ولی باز درد ساق پا وباسن گاهی انگشت پا چپ دارم 

اگه کار هم کنم دردم بیشتره

چیکار کردین!

گلم من یهو دیسکم پاره شد جوری ک‌ نمیتونستم تکون بخورم پاهام از شدت گز گز انگار اتصالی داشت قشنگ صدای ویز ویزش تو گوشم بود چند ماه استراحت مطلق فقط در حد دسشویی رفتن ، رفته رفته خوب شدم ولی کامل درمان نشدم الان به کمرم فشار بیارم باز درد و گز گزم شروع میشه

نه دکتر گفت‌ اورژانسی باید عمل کنی خودم عمل نکردم ، الان هم دکتر گفت هشتاد درصد بهبودی داشتی ولی باز ...

من امروز رفتم ام ار آی.گفت پنح روز دیک جواب میدن کمرم دردمیکنه گاهی کز گز میادسراغم نگرانم کرده تو کوگل زده علایم تومور نخاع هس گز گز

من امروز رفتم ام ار آی.گفت پنح روز دیک جواب میدن کمرم دردمیکنه گاهی کز گز میادسراغم نگرانم کرده تو ک ...

چون عصب سیاتیک درگیر شده پات گز گز میکنه منم همین بودم ولی شدتش هزار برابر تو جوریکه حس میکردم توی پام جرقه میزنه  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز