2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گز گز ندارم ولی کمر درد خفیف داشتم فکر نمیکردم دیسک باشه ولی یهویی درد به پای چپم زد ازدرد دیگه ته 3هفته عذاب کشیدم بعدشم که با فیزیو تراپی طب سوزننی کمی بهتر شدم ولی باز درد ساق پا وباسن گاهی انگشت پا چپ دارم 

اگه کار هم کنم دردم بیشتره

چیکار کردین!

گلم من یهو دیسکم پاره شد جوری ک‌ نمیتونستم تکون بخورم پاهام از شدت گز گز انگار اتصالی داشت قشنگ صدای ویز ویزش تو گوشم بود چند ماه استراحت مطلق فقط در حد دسشویی رفتن ، رفته رفته خوب شدم ولی کامل درمان نشدم الان به کمرم فشار بیارم باز درد و گز گزم شروع میشه

نه دکتر گفت‌ اورژانسی باید عمل کنی خودم عمل نکردم ، الان هم دکتر گفت هشتاد درصد بهبودی داشتی ولی باز ...

من امروز رفتم ام ار آی.گفت پنح روز دیک جواب میدن کمرم دردمیکنه گاهی کز گز میادسراغم نگرانم کرده تو کوگل زده علایم تومور نخاع هس گز گز

من امروز رفتم ام ار آی.گفت پنح روز دیک جواب میدن کمرم دردمیکنه گاهی کز گز میادسراغم نگرانم کرده تو ک ...

چون عصب سیاتیک درگیر شده پات گز گز میکنه منم همین بودم ولی شدتش هزار برابر تو جوریکه حس میکردم توی پام جرقه میزنه  

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 12 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز