2777
2789

سلام دوستان ناپدریم اذیتمون میکنه تو تایپک هایی قبلی هم گفتم مادرم عاشقشه نمیتونه جداشه ۵ سال دوست هستن ن سیغه ن عقد مادرم خیلی دعوا کردش بخار ازدوام کنه باهاش نمیکنه میگ همین طوری من راحتم بعضی وقتا هم دعوا کرده هیچی نیورده ک مشنباشد برمیداره میگ من دارم میرم توبرو روز خوش نبینی ببنید من مادرم ۳۲سالشه تازه ۱ ماه میشه رفته سنی هم نداره خوشگله بهترینا مادرمو میخان این سگ ولی ک مادرم دوستش داره سرکارم نمیره ۵ ساله مادرم از خیریه میگیریه از کمیته میگریه میاره میخوره ببخشید گردن کلفت کرده دیگ نگم براتون ... و ما مستجریم ۷۰ دادیم بدون کرایه طرف اشنا بودش زنه ب مادرم داده و گرنه الان خیلی خونه گرون شده کرایه ها رفته بالا مثلا ۱۲۰ میلیون ماهی ۳ میلیون تومن و من ناپدریو اذیتم میکنم بره بیرون نمیره اهنگ نمیشه از صبح ۸ صبح بیدار میشم اهنگ میزارم تا شب الان میگ کم کن تازه ابجیمم میزنه ۳ سالشه خیلی گریه میکنه بدمیزنه هی میگم مادر بیا ی کاری کن بیا برو پولدار ی نفر هستش ۵۵ سالشه بازنشته حقوقش ۲۰ میلیونه میخادش اون هیچ مادرمو ی کرده میخادش مادرم اونو دعا کنید تورخدا طرف بیادش جلو دعا کنید مادرم ب حاجت روا برسه منم بتونم ب درسام برسم بتونم بخندم بتونم اینده مادرمو ببینم خودم ۱۶ سالمه اسمم حانیه هستش من تا دعا نویس نشدش رفتم ولی فایده نداره فقط دعام کنید حالم بدههه 😪😭😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت چند سالته.؟

گفتش ۱۶ سالشه

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭