سلام دوستان ناپدریم اذیتمون میکنه تو تایپک هایی قبلی هم گفتم مادرم عاشقشه نمیتونه جداشه ۵ سال دوست هستن ن سیغه ن عقد مادرم خیلی دعوا کردش بخار ازدوام کنه باهاش نمیکنه میگ همین طوری من راحتم بعضی وقتا هم دعوا کرده هیچی نیورده ک مشنباشد برمیداره میگ من دارم میرم توبرو روز خوش نبینی ببنید من مادرم ۳۲سالشه تازه ۱ ماه میشه رفته سنی هم نداره خوشگله بهترینا مادرمو میخان این سگ ولی ک مادرم دوستش داره سرکارم نمیره ۵ ساله مادرم از خیریه میگیریه از کمیته میگریه میاره میخوره ببخشید گردن کلفت کرده دیگ نگم براتون ... و ما مستجریم ۷۰ دادیم بدون کرایه طرف اشنا بودش زنه ب مادرم داده و گرنه الان خیلی خونه گرون شده کرایه ها رفته بالا مثلا ۱۲۰ میلیون ماهی ۳ میلیون تومن و من ناپدریو اذیتم میکنم بره بیرون نمیره اهنگ نمیشه از صبح ۸ صبح بیدار میشم اهنگ میزارم تا شب الان میگ کم کن تازه ابجیمم میزنه ۳ سالشه خیلی گریه میکنه بدمیزنه هی میگم مادر بیا ی کاری کن بیا برو پولدار ی نفر هستش ۵۵ سالشه بازنشته حقوقش ۲۰ میلیونه میخادش اون هیچ مادرمو ی کرده میخادش مادرم اونو دعا کنید تورخدا طرف بیادش جلو دعا کنید مادرم ب حاجت روا برسه منم بتونم ب درسام برسم بتونم بخندم بتونم اینده مادرمو ببینم خودم ۱۶ سالمه اسمم حانیه هستش من تا دعا نویس نشدش رفتم ولی فایده نداره فقط دعام کنید حالم بدههه 😪😭😭😭😭😭😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم میدونی راه های زیادی هست که تموم بشه رابطشون اما باید خودشون بخوان بنظرم تو دخالت نکن تو کارشون ولی دفعه بعد خواهرتو زد زنگ بزن ۱۱۰تا آدم بشه
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭