2777
2789
عنوان

دو قلو حامله م

1075 بازدید | 70 پست

حاملگی تمامش یه طرف این پهلو به پهلو شدنش یه طرف، هر دفعه میخوام این پهلو به اون پهلو شم کلی از زمان خوابمو از دست میدم ، بعد از غذا حس میکنم دارم میترکم، دَم دارم ، درسته دوران شیرینیه ولی نگرانی های خودشو داره . برای همتون این لحظات رو این سختی ها و شیرینی ها و نگرانی هاشو آرزو میکنم

من امیدم بخداست ، بعد خدا هم بخداست  

خدا هر سه تا تونو حفظ کنه  

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظتون کنه ♥️چرا سخته این پهلو شدن ؟؟؟؟نکنه میشینی؟

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

سلام منم دوقلو باردارم چن هفته این

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍

اره سخته واقعا 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
خدا حفظتون کنه ♥️چرا سخته این پهلو شدن ؟؟؟؟نکنه میشینی؟

ممنون عزیزم،  آره میشینم ، من از ماه سه دکترم گفت برای پهلو به پهلو شدن بشین

سلامت دنیا بیاری🤲 عزیزم برام خیلی دعا کن دامنم سبز بشه🥺

قربونت برم، باور کن میشینم بلند میشم هرکاری که میکنم که برام سخته اول از ته دل میگم مامان حلالم کن ، بعدشم برای همه دعا میکنم دادنشون سبز بشه  

چقد خووووب، وای دوتا فندوقققق، درسته سختیای خودشو داره خودم دو تا داداش دو قلو دارم ولی خیلی دوس داشتم دوقلو داشته باشم ولی نشد یه پسر پنج ساله دارم

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

من بچه اولمه ۳۰ سالمه همش میگم کاش زودتر یکی اورده بودم 

خیلی بارداری شیرینه ولی پر ازززز ترسسسس و استرس شده برا من 

ان شا الله خدا به هر کس میخواد بهش بده  بچه منم سالم بدنیا بیاد 

ممنون عزیزم،  آره میشینم ، من از ماه سه دکترم گفت برای پهلو به پهلو شدن بشین

من دکترم فوق تخصص بارداری پرخطر ، گفت به هیچ عنوان لازم نیست بشینی 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂