faoj مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 2274 عنوان دوست دروغگوی من 597 بازدید | 40 پست سلام من دانشجو ام.......دیروز فهمیدم یکی از دوستای مثلا صمیمی ام درمورد هر چی که حرف زده تا الاننصفش دروغ بوده و پنهان کاری خیلی ناراحتم مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد. 1402/02/26 | 23:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25643 کات کنمنم دوستام دروغ گفتن التن دیگ ندارن منو😁 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
faoj مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 2274 مثلا یک سال اول میرفت کارورزی ولی به هیچ کدوم از جمع دوستانمون چیزی نگفته مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
merymahimah عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1103 اره خیلی زشته منم رفیق فابم همینجوریه اصلا نمیشه به حرفش اطمینان کرد
faoj مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 2274 یا امسال اومد گفت میرم مدرسه معین هستمالان که اخر ساله فهمیدم که معلمه ...که البته از رو کاراش فهمیدم مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
faoj مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 2274 قرار بود عقد کنه پارسال این موقعاومد میگفت من دوست دارم اختلاف سنی م با شوهرم بالای ۱۰ سال باشهبعد فهمیدیم که خاستگارش یعنی شوهر الانش ۱۰ سال ازش بزرگتره و اینطوری میگفته که ما دوستا تو سرش نزنیم مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
faoj مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 2274 از همین الانم که هنوز مدرسه ها تموم نشده میگه شماها رفتین رزومه پر کنید؟ به نظرتون بریم پر کنیم یانه؟منکه مزگم میخواد اول مهر باز الکی دروغ بگه بگه من همین مدرسه الان قبول شدم مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
faoj مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 2274 اره خیلی زشته منم رفیق فابم همینجوریه اصلا نمیشه به حرفش اطمینان کرد هنوزم دوستی باهاش؟ مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
faoj مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 2274 عاره به روش میاری؟ مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
faoj مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 2274 جالبه این دوست من اصلااااا قبول نمیکنه با وجود اینکه من به هیچ کدوم از دوستام هیچ دروغی نمیگم و متنفرم از دروغ مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
faoj مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 2274 شاید دلیل داشته ادم یه بار دوبار ۳ بار دلیل دارهچا دلیلی داره وقتی باهاش صاف و صادقی بیاد دروغ بگه و پنهان کاری کنه مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.