2821
2789
عنوان

مامانمینا ....

132 بازدید | 12 پست

اثاث کشی دارن واقعا دارم جر میخورم زیر این همه کار کردن دوردزه میرم خونشون همش داریم بستع بندی میکنیم منو خواهرم دوتایی فقط خودشم که شاغله اون یکی ام که نمیاد کمک اون یکی دیگه از خواهرمم سرکاره بیادم خودشو میزنه خستگی 

امروز هر کابینتی رو باز میکردیم کتری قوری میزد بیرون کفرم در اومد بخدا 

یا بشقاب چینی یه عالم اخه میخوای چیکار مادر من 

۶ تا سماور 

قابلمه نگم بهتره واقعا حرص خوردیم با خواهرم اخرشم میگه من اینارو یه قرون یه قرون جمع کردم خریدم خوب چه ربطی داشت 

مثلا ۱۲۰تا بشقاب استیل دیس مانند میخوای چیکار 😐😐😐یا ۳۲ تا پارچ 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️میخواستم بندازم بره دلم نیومد قابلمه تفلون سه دست داره روحی یه عالم داره میگفتم بهش حداقل روحیا رو بده بره تفلون بسه روحی خسلی بزرگا بمونن قبول نکرد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️یا ابکش وااااای روانی شدم چهار دست کامل ابکش لگن داره بعد باز تیکه تیکه خریده انقدر از تیکه تیکه خریدم بدم میاد خوب ۴ دست داری اینارو بفروش بره انقدر غر زدم اخر ابکش تیکه هارو انداخت رفت 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دبه ماستارو دلش نیومد بندازه گفت نظری میپزه مادر شوهزت ببر بده بهش بریزه توش پخش کنه 😐از هر یه گوشه چایی یه بستع میزد بیزون قند روغن تازه فهمیدم مامان ول خرجه من فکر میکردم جمع کنه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم با این اوصاف مستاجر نباشن 

نه خدارو شکر نبودن وگرنه کیه این همه وسایل هر سال بکشه اینور اونور ولی خونشون کوچیک بود 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️میگم چطور اینهمه وسیله جا شده اخه تو اون خونه 

آخی مامانا همه همینن مامان من بدتره کلی چینی داره هر سال ی سرویس میخره میگم نخر میگه قدیمی شدن قبلی ها کابینتاش پره استکان وسرویس چینی و کتری قوری رو اعصاب منم هست وسیله زیاد

آره من شمالی هستم بوی بارون میده دستم🌧🌧☔️☔️🌧☔️⛈⛈🌂🌦
اوهه منم بدم میاد  از جمع کردنننن😂😑 فقط اینکه عزیز  قابلمه روحی نه.. رویی.. چون از جنس ...

واقعا کفر اوره 

نمیدونم چیه هرچیه منظور به زیاد بودنش بود 😅😅🤣🤣🤣ممنون ولی 

آخی مامانا همه همینن مامان من بدتره کلی چینی داره هر سال ی سرویس میخره میگم نخر میگه قدیمی شدن قبلی ...

مثلا به خیال خودشون اینده نگرن ؟؟؟؟؟ واقعا پول اونارو جمع میکرد مامانم تا الان زود تر خونشو بزرگ کرده بود 

مثلا به خیال خودشون اینده نگرن ؟؟؟؟؟ واقعا پول اونارو جمع میکرد مامانم تا الان زود تر خونشو بزرگ کرد ...

دقیقا آفرین میگن واس آینده😂😂😂خونه مادرم اینا دو طبقه هست طبقه پایین ی سوییت کامله اما پر وسیله قدیما اجاره میداد ب مرور ک وسیله هاش زیاد و زیاد و زیادتر شددیگه میزاره پایین اجاره نمیده انواع و اقسام قوری و بشقاب پایین هست

آره من شمالی هستم بوی بارون میده دستم🌧🌧☔️☔️🌧☔️⛈⛈🌂🌦
واقعا کفر اوره  نمیدونم چیه هرچیه منظور به زیاد بودنش بود 😅😅🤣🤣🤣ممنون ولی

مامان منم الان داره یه قابلمه تفلون جدید استفاده میکنه و سه تا دست دیگه استفاده نکرده دارهههه🥲🤣

دقیقا آفرین میگن واس آینده😂😂😂خونه مادرم اینا دو طبقه هست طبقه پایین ی سوییت کامله اما پر وسیله قد ...

برای مام همینه کوچیکه دو طبقه اس یه طبقه بالا پشت بوم بهار خواب داره پز کیپ تا کیپ کمد دیواریا وسایل فردا بازم باید برم فرشام هست بشوریم راه پله ام یه عالم دبه ترشی از صبح به همسایه ها ترشی پخش کرده باز موندا میگم چه خبره اخه میزاری خودت از بین میری کمر درد پا درد کم کم بزار فوقش ترشی تموم شد نمیخوارین دیگه اه 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز