2821
2789
عنوان

چه زود گذشت🙂💔

146 بازدید | 9 پست

بچه ها من سال ۹۹ عضو نی نی سایت شدم

۳ سالیه سر نزده بودم به نی نی سایت گفتم یه سر بیام متومه شدم خیلی زود گذشته اونموقع ۲۴ سالم بود و تاپیک اقدام به بارداری زده بودم

الان پسرم کارن به دنیا اومده  و شده ۳ سالش

منم دقیقا امشب بعد یک سال شاید بشه اومدم سلام عزیزمممم 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوباره خوش اومدی عزیزم

کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳!!...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒!!..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳!?️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳!?️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳!!...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳!!..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳!!...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست

اره ود میگذره اما عمرع منو توعه😞دوس دارم ۱۸ سالم بشه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

خدا حفظشون کنه,بله دیگه این قافله عمر عجب میگذرد!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

اره ود میگذره اما عمرع منو توعه😞دوس دارم ۱۸ سالم بشه

دقیقا

دلم برای اونموقع ها تن.شده بود گرچه کرونا و اینا بود ولی از این گرونی بیش از حد و اینا خبری نبود

رفتیم گوشت خریدیم کلا گرفت ۲ میلیون بخدا دیگه نمیتونیم برسونیم اط یه طرف بچه خرج داره از یه طرف زندگی و ...

دقیقا دلم برای اونموقع ها تن.شده بود گرچه کرونا و اینا بود ولی از این گرونی بیش از حد و اینا خبری ن ...

اره واقعا غصه ها کم بود دردا کم بود فکر و نداری کمتر بود 

الان چی😞واقعا خدا کمکمون کنه ک انقد داریم ت فشار نداری زندگی میکنیم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
2828
2791
2779
2792