2777
2789
عنوان

چه زود گذشت🙂💔

146 بازدید | 9 پست

بچه ها من سال ۹۹ عضو نی نی سایت شدم

۳ سالیه سر نزده بودم به نی نی سایت گفتم یه سر بیام متومه شدم خیلی زود گذشته اونموقع ۲۴ سالم بود و تاپیک اقدام به بارداری زده بودم

الان پسرم کارن به دنیا اومده  و شده ۳ سالش

منم دقیقا امشب بعد یک سال شاید بشه اومدم سلام عزیزمممم 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوباره خوش اومدی عزیزم

کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳!!...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒!!..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳!?️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳!?️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳!!...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳!!..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳!!...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست

اره ود میگذره اما عمرع منو توعه😞دوس دارم ۱۸ سالم بشه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

خدا حفظشون کنه,بله دیگه این قافله عمر عجب میگذرد!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

اره ود میگذره اما عمرع منو توعه😞دوس دارم ۱۸ سالم بشه

دقیقا

دلم برای اونموقع ها تن.شده بود گرچه کرونا و اینا بود ولی از این گرونی بیش از حد و اینا خبری نبود

رفتیم گوشت خریدیم کلا گرفت ۲ میلیون بخدا دیگه نمیتونیم برسونیم اط یه طرف بچه خرج داره از یه طرف زندگی و ...

دقیقا دلم برای اونموقع ها تن.شده بود گرچه کرونا و اینا بود ولی از این گرونی بیش از حد و اینا خبری ن ...

اره واقعا غصه ها کم بود دردا کم بود فکر و نداری کمتر بود 

الان چی😞واقعا خدا کمکمون کنه ک انقد داریم ت فشار نداری زندگی میکنیم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز