2777
2789
عنوان

شوهر بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 80 پست
نه رک بهش بگو دوست نداری اینجوری باهات برخورد کنه 

گفتم امشب بهش. گفتم من دارم باهات شوخی میکنم و یه بار نشده اینطوری باهات حرف بزنم ولی ببین تو چطوری جواب میدی. خانوادگی پر ادعا هستن خودشون هر طور دوست دارن رفتار میکنن اما بقیه کاری کنن یا حرفی بزنن زود ناراحت میشن. حتی امشب داشتم حرف معمولی میزدم باهاش میگه تو چرا بحث می‌کنی گفتم کجاش بحث داریم حرف می‌زنیم دیگه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل دوسش داشتم الان حقیقتا خیلی مهم نیست برام حتی مریض میشه نگران نیستم. آره تمیزه و تو کارا کمک م ...

عزیزم بشین فکرهایت رابکن معایب ومحاسن این اقارابسنج.همه دادرنظربگیر.طلاق اخرین گزینه است.شرایط خودت راهم بسج میزان تحمل خودت رادرنظربگیر.شایدحالا دلت پربوده ازش دلگیرشده ای ازش.وقتی حوصله ات بهترشدتصمیم بگیر.اما اخلاق بداین اقاکه فقط دوست داردنازش کشیده بشه راسعی کن درست کنی .روی این قضیه کارکن.انشاله هرسری خیراست برایت همان بشود

عزیزم بشین فکرهایت رابکن معایب ومحاسن این اقارابسنج.همه دادرنظربگیر.طلاق اخرین گزینه است.شرایط خودت ...

امشب که واقعا دلم شکسته ازش. چشم حتما مشاور هم میرم و تصمیم میگیرم

گفتم امشب بهش. گفتم من دارم باهات شوخی میکنم و یه بار نشده اینطوری باهات حرف بزنم ولی ببین تو چطوری ...

خوب کلا مشکل داره با خانوادت در جریان بزار بعدم بهش بگو اینجوری نمیتونی باید جدا شین اگر دیدی ب خودش اومد ک اومد اگر نیومد بیخیالش شو عزیزم بعدا هم برین سرخونه زندگی تو هر مسله ای میخواد بگه حق بااونه

خوب کلا مشکل داره با خانوادت در جریان بزار بعدم بهش بگو اینجوری نمیتونی باید جدا شین اگر دیدی ب خودش ...

آره راست میگین اینطور حرف زدن بهتره به خودش نیاد حداقل زندگیم تباه نمیشه